fbq
Mailis Penttilä

Leipurikaunotar Mailis Penttilän miljoonakoti myynnissä - katso kuvat ökyhuoneistosta!

Toista lastaan odottava someleipuri Mailis Penttilä ja miljönäärirakas Pekka Koskinen myyvät ökykotinsa Helsingin keskustasta. 

Mailis Penttilän sometauko on ohi - avautuu nyt rehellisesti tunteistaan

Kerrostalo, jossa 111,5 neliöinen asunto sijaitsee, on rakennettu vuonna 1907. 

Pariskunta myynee asunnon kasvavan lapsikatraansa takia, sillä huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, joista toista on myynti-ilmoituksen kuvien perusteella pidetty työhuoneena. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mailis ja Pekka pyytävät kodistaan 1 240 000 €. 

Raskaana olevan Mailis Penttilän suuri suru ja huoli: ”Toivon kovasti…”

Viisi vuotta sitten remontoitu koti on täynnä luksuskodinkoneita ja mittatilauksena tehtyjä huonekaluja. 

- Koko huoneisto on korkeatasoisesti ja modernisti remontoitu vuosina 2017-2018. Remontit on huolellisesti suunniteltu ja tinkimättömästi toteutettu (sisustusarkkitehdin toimesta). Kodissa on älykäs valaistuksen ohjausjärjestelmä, Bosen sisäänrakennettu äänentoisto sekä puusepän mittatilaustyönä tilatut kiinteät kalusteet. Ylellinen keittiö on yhdistelmä mm. Gaggenaun ja Mielen kodinkoneita sekä marmoria. Avaran olohuoneen rinnalla on päämakuuhuone sekä harkittu walk-in closet. Pienemmästä makuuhuoneestä on käynti pihaterassille, Etuoven nettisivuilla olevassa myynti-ilmoituksessa kuvaillaan. 

Leipuri Mailis Penttilä ihastuttaa alastomalla raskauskuvalla - aivan kuin Beyoncé!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Koko Suomi leipoo-leipurin koti on sisustettu harmaan ja tumman puun sävyillä. Väripilkkuina huoneissa toimivat upeat kukkakimput. 

Myynti-ilmoituksen mukaan kerrostaloasuntoon johtaa oma sisäänkäynti sisäpihan kautta. Asuntoon kuuluu myös tilava terassi.