fbq

Jopas! Tällainen on Shirly Karvisen yllättävä Havaiji-tyyli

Shirly Karvinen nauttii parhaillaan lämpimästä tunnelmasta Havaijilla.

Juontaja ja somevaikuttaja Shirly Karvinen, 31, on päivitellyt tunnelmiaan Havaijilta, Yhdysvalloista.

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen kertoi taannoin käyneensä Havaijilla viimeksi juuri vuonna 2016, jolloin hänestä otettiin bikinikuvat, joilla hän myös haki Miss Suomi -kilpailuihin.

– Sen jälkeen on tapahtunu kaikenlaista ja nyt täällä taas heti 8 vuotta myöhemmin. Tiesin jo sillon, et pakko päästä takaisin. Nostalgista, Shirly tunnelmoi aiemmin somekanavallaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt Shirly on päivitellyt lomatunnelmiaan kymmenen otoksen kanssa. Ensimmäisessä kuvassa Shirly tallustelee vehreissä maisemissa yllään musta vatsan paljastava toppi sekä lyhyet trikooshortsit. Jaloissaan hänellä on havaijilaiseen tapaan varvassandaalit mutta yllättäen pitkähihainen ja ruutukuvioinen flanellipaita.

Toisessa otoksessa uimassa olevalla Shirlyllä on päällään mustat narubikinit. Yhdessä otoksessa hän on laittautunut läpinäkyvään verkkopaitaan, jonka hän on yhdistänyt farkkukankaiseen, lyhyeen alaosaan.

Katso kaikki Shirlyn otokset klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa hakasta.

Shirlyn matkaseurana on hänen ystävänsä. Kaksikko on nauttinut kauniista rannoista ja kierrellyt myös autolla Jurassic World -elokuvistakin tutuissa maisemissa. Paikalliset upeat auringonlaskutkin ovat myös tulleet tutuiksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy