fbq

Shirly Karviselta yllättävä tilitys: "Mistään ei vaan tuu mitään"

Shirly purkaa tahmeaa fiilistään videolla.

Shirly Karvinen, 31, on sitten vuoden 2016 Miss Suomi -voittonsa toiminut useassa paikassa juontajanakin, ja hänet on varsin usein totuttu näkemään iloisena tai ainakin neutraalin hyväntuulisena.

Maanantaina (8.4.) monelle tuttu maanantaifiilis iski kuitenkin myös Shirlyyn, ja hän purkautui ankeasta olotilastaan Instagram-seuraajilleen tarinoihinsa lisäämällään, Maanantai ahdistus purkaukseksi otsikoimallaan videolla.

- Siis tänään on ollu kyllä niin maanantaifiilis, vaikka päivä alko ihanasti ja sää on ihana, mut välillä on vaan sellanen mielentila, että tuntuu, että mistään ei vaan tuu mitään. Et kaikki on semmosen järkyttävän pinnistelyn takana, ja kaikki tuntuu niinku tahmeelta ja hankalalta ja... Shirly pohtii kameralle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Perään hän huokaa, että hänellä on tänään juuri sellainen päivä. Syiksi Shirly pohtii sitä, että on painanut töitä yksin kotona koko päivän, mikä on jo yksinään omiaan tuntumaan nihkeältä.

- Mä lähden keskiviikkona reissuun, mikä on siis ihana asia, mut ihan kauhee stressi, minkä saa itselleen aikaseks siitä että pitäis ehtiä saamaan kaikki valmiiksi. Sitte ku on stressi, niin sitte kaikki tuntuu viel jotenki vaikeammalta, Shirly kertoo.

Shirly ja Sanni ovat pitäneet yhtä jo vuodesta 2020.

Töiden lisäksi Shirly on uppoutunut myös pyykinpesuun. Hän toteaa videonsa loppuun päättäneensä lähteä koirien kanssa ulos virkistymään. Todisteeksi hän lisäsi tarinoihinsa vielä videon, jolla hänen kaksi pikkuruista koiraansa hepuloivat hississä ilmeisen innoissaan ulos pääsemisestä.

- Välillä vois vaihtaa paikkaa näiden kaa, nytki (kakka-emoji) -tanssi meneillään. Best life, Shirly kirjoittaa videon oheen.

Shirlyllä ja hänen avopuolisollaan Sannilla on kaksi koiraa; uudempi perheenlisäys, biewerterrieri Luci saapui parin elämään Koti koiralle -ohjelman kautta. Shirlyllä ja Sannilla oli jo entuudestaan vanhempi yorkshirenterrieri Pena.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Koko perhe asuu kauniissa kodissa Helsingin keskustassa.