fbq

Sannin ja Shirly Karvisen koiratouhut herättivät huomion – tämän takia popparin ilme muuttui apeaksi

Sannin ja Shirlyn Pena-koira sai hiljattain kaverikseen Luci-nimisen terrierin.

Mediapersoona Shirly Karvisen, 31, ja laulaja Sannin, 30, parisuhteen huhuttiin pitkään olleen kriisissä. Seiska kuitenkin kumosi huhut taannoin ja kertoi avoparin viihtyneen tiiviisti yhdessä Shirlyn tähdittämällä stand up -keikalla.

Pääsiäismaanantaina pariskunta nautti aurinkoisesta kevätsäästä Helsingin keskustassa, ja heidän seurassaan olleet suloiset nelijalkaiset herättivät kaikkien huomion.

Sanni kahvitti kaksikon

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Shirly vaikutti olevan kaksikosta aktiivisemmalla tuulella, sillä hän meni temmeltämään parin koirien kanssa koirapuistoon. Vakavailmeistä Sannia aitaus ei kiinnostanut, mutta hän haki heille läheiseltä kioskilta erikoiskahvit.

Pena vipeltää Helsingin keskustassa tottuneesti, mutta Luci kaipaa välillä kantoapua.

Kun kaksikko teki lähtöä koirapuistosta Shirly sai ilmeisen mieluisan puhelun. Hän kailotti luuriin pitkät tovit ja nauroi välillä hersyvästi. Rinnalla kulkeneen Sannin ilme muuttui yhä vain apeammaksi, kun puhelu ei ollut loppuakseen.

Luci uudessa kodissa

Sanni piti hihnan päässä perheen yorkshirenterrieri Penaa, jolla on ikää jo seitsemän vuotta. Shirly puolestaan huolehti perheen uudesta Luci-koirasta, joka on rodultaan biewerterrieri.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Rakastavaiset saivat Lucin kodinvaihtajakoirana, kun Shirly osallistui Koti koiralle -televisiosarjaan. Vaikka ohjelmassa ei Sannia nähdä, niin Shirlyn puheista voi päätellä molempien odottaneen uutta tulokasta.

– Kotona on sellainen punapää, joka on ostanut sinulle luita, Shirly lausuu viitaten Sanniin.

Luci (vas.) löysi uuden perheen, kun Shirly osallistui Koti koiralle -sarjaan.

Paholainen tuli taloon

Lucin nimi on lyhenne Lucifer-nimestä, joka tarkoittaa paholaista. Kiltti koira joutui kuitenkin vaihtamaan perhettä, koska edellisen kodin lapsi allergisoitui sille.

– Luci tuo meidän perhettämme kasaan. Se on puuttuva palanen, joka yhdistää meidät. Ihana fiilis, että saa oikeasti perheenlisäystä, Shirly tunnelmoi ohjelmassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy