fbq
Unelmahäät

Unelmahäät-parin hääyö päättyi dramaattisesti – toinen morsiamista heräsi putkasta

Susanna ja Tanja astelevat alttarille 15. huhtikuuta nähtävässä jaksossa.

Unelmahäiden 7. kausi saa päätöksensä, kun Susanna, 25, ja Tanja, 34, sanovat toisilleen tahdon maanantaina 15. huhtikuuta TV5:llä. Fanit voivat kuitenkin huokaista helpotuksesta - Unelmahäät saa jatkoa ensi syksynä.

Kun Tanja ja Susanna tapasivat toisensa, Tanja odotti kaksosia kuudennella kuulla. Tanjalla oli entuudestaan kaksi lasta, joten hän oli jo ehtinyt luovuttaa ja ajatteli, ettei enää koskaan löytäisi kumppania. Hän lohduttautui ajatuksella, että lapsissa olisi hänelle neljä arkun kantajaa.

Tanja oli aiemmin seurustellut vain miesten kanssa, mutta rohkaistui ja laittoi ensimmäistä kertaa elämässään Tinder-hakuun naiset. Pian Susanna osui kohdalle, ja pari alkoi viestitellä keskenään. Tanjaa jännitti kertoa raskaudestaan, mutta Susanna suhtautuikin asiaan hyvin.

Kesäkuussa 2023 pari päätti tavata toisensa Tanjan luona Lempäälässä. Vaikka naisiin tutustuminen romanttisissa merkeissä oli Tanjalle uutta, pari löysi yhteisen sävelen, ja treffit venähtivät kolmipäiväisiksi. Pari salamarakastui.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tanja tuli kaapista ulos. Suhde eteni nopeaan tahtiin, sillä Susanna oli valmis kosimaan mielitiettyään jo viikon seurustelun jälkeen. Parin matka Hämeenlinnaan huipentui, kun Susanna polvistui Tanjan edessä rantapaviljongissa. Tanja purskahti itkuun ja vastasi kosintaan myöntävästi. Pari muutti pian yhteen. Susanna oli Tanjan tuki kaksosten synnytyksessä.

Susanna suunnitteli jälleen uutta siirtoa suhteessa, kun hän varasi maistraatin yllätyksenä lokakuussa 2023. Aluksi Tanja suhtautui asiaan varauksella, mutta myöntyi lopulta ajatukseen. Pari avioitui 10. marraskuuta Tampereen maistraatissa. Paikalla ei ollut läheisiä, sillä pari halusi karata naimisiin kahden kesken.

Unelmahäät

Hääyö ei mennyt niin kuin oli ajateltu. Tanja lähti juhlistamaan naimisiinmenoa ystäviensä kanssa, ja Susanna jäi katsomaan lasten perään. Ilta sai dramaattisen käänteen, kun Tanja heräsi aamulla putkasta. Muistikuvia illan tapahtumista ei juurikaan ollut, mutta Tanja oli nukahtanut jossain kohtaa iltaa baariin. Häntä oli väsyttänyt jo kotoa lähtiessä.

Seuraavana aamuna Tanja toi Susannalle suklaarasian ja anteeksipyynnöt hyvitykseksi. Susanna oli vihainen, mutta on sittemmin pystynyt jo nauramaan asialle. Tanja päätti, että Susanna ansaitsee toiset häät. Nyt pari astelee alttarille yhdessä ystävien ja läheisten kanssa.

Pari elää tällä hetkellä lapsiarkea Vesilahdessa. Parin luonteissa vastakohdat täydentävät toisiaan. Susanna on rauhallisuuden ruumiillistuma, ja Tanja impulsiivinen hössöttäjä. Arkea varjostavat taloushuolet. Tanjalla on kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja hän velkaantui manian ollessa pahimmillaan. Sittemmin tilanne on tasaantunut, ja velkoja on maksettu pois. Pari haluaakin järjestää pienen budjetin hääjuhlan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Unelmahäät TV5 maanantaisin klo 21, katsottavissa myös discovery+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa