fbq
Dopamin_1170_65a287c4b7.jpg

Skam-tähti näyttelee uudessa tanskalaissarjassa Dopamiini – Ida luo kuuman kolmiodraaman

Uusi tanskalaissarja Dopamiini sijoittuu kuvitteelliseen Limfjordin yliopistolliseen sairaalaan Aalborgissa. Sairaanhoitaja Maiken työskentelee sairaalassa yhdessä poikaystävänsä, lääkäri Jacobin kanssa.

Kaikki on pinnalta katsottuna hyvin, mutta todellisuudessa Maikenin ja Jacobin suhde on kuilun partaalla. Pariskunnan elämä muuttuu kuitenkin kertaheitolla, kun kaunis norjalainen sairaanhoitaja Ida aloittaa työt Maikenin osastolla. Naisista tulee nopeasti ystävät, mutta sitten tilanne etenee himon, manipuloinnin ja jopa kuolemien värittämäksi kolmiodraamaksi.

Viettelevän Idan roolissa nähdään Josefine Frida Pettersen, jonka nuoremmat katsojat muistavat kulttisuosion saavuttaneesta norjalaisesta Skam-sarjasta. Sen neljä kautta löytyvät Ylen Areena-palvelusta. Maikenia esittää Amalie Dollerup, jota on Suomessa nähty muun muassa Vallan linnake -sarjassa. Jacobin roolia esittää Jonathan Harboe.

Kahdeksanosainen Dopamiini on discovery+:n alkuperäissarja, ja sen on luonut kirjoittajakolmikko Christian Vangsgaard, Malthe Koch ja Martin Winther. Heitä pidetään Tanskan johtavina televisioalan tekijöinä, ja trion aiempia yhteistöitä ovat muun muassa Levottomat sydämet ja Joko tai, jotka Yle on esittänyt.

Dopamiini on katsottavissa discovery+-palvelussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa