fbq
Harry & Meghan

Prinssi Harry ja Meghan valmistelevat kahta uutta tv-sarjaa – herttuattarelle oma ruokaohjelma

Herttupari työstää kahta uutta projektia Netflixille.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan valmistelevat kahta uutta projektia Netflixille, uutisoi Deadline. Herttuaparin Archewell Productions -tuotantoyhtiö allekirjoitti vuonna 2020 monivuotuisen sopimuksen Netflixin kanssa. Sopimuksen on arvioitu olevan 80 miljoonan euron arvoinen.

Ensimmäisenä suoratoistopalvelussa nähdään Meghanin ruokasarja. People-lehden mukaan Meghan on intohimoinen ruoanlaittaja. Sarjan kuvaillaan juhlistavan ruoanlaiton, puutarhanhoidon, viihteen ja ystävyyden iloja. Juontajana toimii Selena + Chef -sarjastakin tuttu Leah Hariton, ohjaajana Michael Steed ja herttuatar itse toimii sarjan tuottajana.

Toinen sarja seuraa hevospoolon maailmaa ammattilaispelaajan silmin. Prinssi Harry tunnetaan innokkaana poolon pelaajana, ja häntä onkin kuvattu useaan otteeseen pelikentillä muun muassa hyväntekeväisyysotteluissa. Sarjan on määrä avata verhoa lajia harrastavien sitkeydestä ja intohimosta, ja se on pääosin kuvattu poolon avoimissa mestaruuskilpailuissa Floridassa.

Molemmat sarjat ovat vielä tuotannollisesti alkutekijöissä, ja niiden viralliset nimet sekä julkaisuajankohdat paljastetaan lähikuukausien aikana.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Harryn ja Meghanin tuotantoyhtiö on tuottanut Netflixille dokumentit Harry & Meghan, Heart of Invictus ja Live to Lead. Herttuaparin tuotantoyhtiön on luonnehdittu luovan nimenomaan dokumentteja, dokumenttisarjoja, pitkiä elokuvia, käsikirjoitettuja sarjoja ja lastenohjelmia.

Herttuatar aloitti hiljattain uuden liiketoiminnan nimeltään American Riviera Orchard. People-lehden mukaan kyseessä on lifestyle-brändi, jonka toiminta julkaistaan vielä tämän kevään aikana. Lisäksi herttuapari avasi helmikuussa 2023 verkkosivuston, jolla he muun muassa uutisoivat hyväntekeväisyystyöstään. isäksi sivustolta löytyy kummankin elämänkerta.

Seuraa meitä somessa