fbq
Patrick J. Adams, Meghan Markle

Meghan Markle ei tähditä uutta Pukumiehet-sarjaa – tämä tiedetään hittisarjan jatko-osasta

Pukumiehet-sarjan luoja on vahvistanut, että ei aio kirjoittaa herttuatarta mukaan tulevaan sarjaan.

Pukumiehet-draamasarjaa (Suits) tehtiin yhdeksän kauden ajan, ja viimeinen kausi sai ensiesityksensä vuonna 2019. Viime vuoden aikana sarja nousi uuteen suosioon Netflix-suoratoistopalvelussa. Sarjassa seurattiin lakitoimiston arkea, ja sen työntekijöiden ihmissuhdekiemuroita. Nyt tekeillä on jatkoa. Asiasta uutisoi muun muassa Variety.

Sarjan luojan Aaron Korshin mukaan kyseessä ei ole uusinta alkuperäisestä tai spin-off, vaan eri kaupunkiin sijoitettu sarja. Alkuperäinen sarja sijoittui New Yorkiin, ja tuleva sarja Los Angelesiin. Jatko onkin saanut nimekseen Suits LA.

Uuden sarjan päärooleihin on valittu muun muassa Stephen Amell (Arrow, Flash V Arrow), Lex Scott Davis (The L Word: Generation Q)  ja Josh McDermitt (The Walking Dead).

Amell näyttelee Suits LA -sarjassa entistä liittovaltion syyttäjä Ted Blackia, joka on siirtynyt New Yorkista Los Angelesiin johtamaan omaa lakitoimistoaan Stuart Lanen (McDermitt) kanssa. Firma on kriisissä, ja selviytyäkseen Tedin on omaksuttava rooli, jota hän on koko uransa aikana halveksinut. Tässäkin sarjassa, kuten edeltäjässään, on luvassa työelämän ja henkilökohtaisen elämän yhteentörmäyksiä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tämän sanan Britannian kuninkaalliset kielsivät Meghan Marklelta Pukumiehet-sarjassa

Stephen Amell on näytellyt vuosien ajan sarjakuvasankari Arrowia.

Mirror-lehden tietojen mukaan Korsh haluaa, että sarja menestyy omana teoksenaan. Hän ei aio kirjoittaa herttuatar Meghanin hahmoa mukaan uuteen sarjaan. Sen sijaan muiden alkuperäissarjan näyttelijöiden paluuta ei ole vahvistettu. Ilmoilla on ollut kuitenkin näyttelijöiden halukkuus palata rooleihinsa esimerkiksi cameo-rooleissa. 

Pukumiehet-sarjaa tähdittivät Marklen lisäksi muun muassa Gabriel Macht, Patrick J. Adams ja Sarah Raffety.

– Tunnen Aaronin, ja kun kuulin, että Suits LA on tekeillä, kysyin milloin työt alkavat? Hän vastasi hyvin selkeästi, että yksikään alkuperäisnäyttelijä ei tule olemaan mukana, Rachel Harris kertoo Mirrorin haastattelusa.

Harris näytteli Pukumiehet-sarjassa Sheila Saszia, Louis Littin (Rick Hoffman) rakkauden kohdetta usean kauden ajan.

– Hän ei kuitenkaan sulkenut pois cameoroolien mahdollisuuksien, Harris vinkkaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suits LA -sarjan kuvausten on määrä alkaa maaliskuun 2024 aikana.

Seuraa meitä somessa