fbq
epa10163816 Britain's Prince Harry (L) and his wife Meghan (R), the Duke and Duchess of Sussex, speak with onlookers as they arrive for their visit to represent the '6th Invictus Games 2023', in Duesseldorf, Germany, 06 September 2022. The Invictus Games 2023 will take place from 09 to 16 September 2023 in Duesseldorf and are intended for military personnel and veterans who have been psychologically or physically injured in service. EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Prinssi Harryltä ja Meghanilta tulossa elokuva ja tv-sarja

Brittihovista poistunut pari työskentelee Netflixin alla usean uuden projektin parissa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan työskentelevät Netflixin alla muun muassa tv-sarjan ja elokuvan parissa. Julkisuudessa on spekuloitu, että sopimus suoratoistopalvelun kanssa olisi päättymässä. 

Netflixin sisällönjohtaja Bela Bajaria kertoo kuitenkin Deadlinelle, että pari työskentelee jälleen uusien projektien kimpussa.

– Heillä on muutamia käsikirjoittamattomia juttuja työn alla, elokuva kehitteillä ja käsikirjoitettu sarja, jota he työstävät. Kaikki on vielä alkuvaiheessa, mutta elokuvasta tulee hieno, Bajaria kertoo lehdelle.

Projekteja ei ole avattu vielä sen enempää. Pari johtaa Archewell Productions -tuotantoyhtiötä, joka hankki elokuvaoikeudet Carley Fortunen Odota minua järven rannalla -romaaniin. Se kertoo tarinan kahdesta kolmekymppisestä ja käsittelee muun muassa lapsuuden traumoja, mielenterveysongelmia ja synnytyksen jälkeistä masennusta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Parilta on tullut muun muassa vuonna 2022 Harry & Meghan -dokumenttisarja, joka on katsottavissa Netflixissä. He tekivät myös Live to Lead -haastattelusarjan, jossa oli mukana muun muassa Gloria Steinem.

Prinssi Harry paljasti tv:ssä, kuinka tapaaminen sairaan kuningas Charlesin kanssa sujui

Harry ja Meghan osallistuivat Invictus Games -tapahtumaan Kanadan Vancouverissa. Invictus Gamesista on tehty Netflix-sarja.

Harry ja Meghan allekirjoittivat yleissopimuksen Netflixin kanssa vuonna 2020. Sen arvo on raporttien mukaan noin 100 miljoonaa dollaria. Tuolloin pariskunta ilmaisi lausunnossaan olevansa kiinnostunut inspiroivista perheohjelmista sekä voimakkaasta, totuudenmukaisesta ja samaistuttavasta tarinankerronnasta. 

Seuraa meitä somessa