fbq

Paleface ei aio olla tosikko Tähdet, tähdet -ohjelmassa: ”Välillä pitää tehdä kainalopierujuttuja”

Paleface kisaa julkkisten laulukilpailussa muun muassa Helena Lindgreniä ja Riku Niemistä vastaan.

Tähdet, tähdet -kilpailun uusi kausi alkaa sunnuntaina 7. huhtikuuta. Mukana ovat tällä kertaa Helena Lindgren, Sara Chafak, Malla Malmivaara, Noora Karma, Hanna Kinnunen, Jennika Vikman, Paleface, Teemu Roivainen, Kake Randelin, Riku Nieminen ja Tidjân Ba.

Paleface eli Karri Miettinen on viime vuosina ollut paljon esillä mediassa sekä asiaohjelmien kommentaattorina että Masked Singerin kaltaisissa viihdeohjelmissa.

– Olen ollut mielelläni ollut mukana asiallisissa jutuissa, mutta ei saa olla liian tosikko. Välillä pitää tehdä vähän kainalopierujuttujakin, etteivät ihmiset ajattele, että tämä tyyppi se vain kommentoi jotain yhteiskunnallisia aiheita, Paleface nauraa.

– Minulla ei ole mitään varsinaista mediastrategiaa, vaan etenen aika intuitiivisesti. Mutta enemmän minä olen kieltäytynyt kuin suostunut mukaan erilaisiin ohjelmiin, Paleface kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ohjelman nimi on Tähdet, tähdet, ja tokihan Palefacella itselläänkin on esikuvia, joita hän kutsuu tähdiksi.

– Kyllähän ne ovat pitkältä Chuck D:n ja Rakimin kaltaisia räppäireitä. Toistaalta lasten kanssa kuuntelemme paljon Billie Eilishiä, joka on minusta nuorista artisteista tähti parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Tähdet, tähdet alkaa Nelosella sunnuntaina 7.4. kello 19.30.

Seuraa meitä somessa