fbq

Palaako Downton Abbey? Fanit villiintyivät hurjista vihjeistä

Vihjeitä brittiläisen draamasarjan uudesta kaudesta tai elokuvasta on tiputeltu viime aikoina muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Downton Abbey -draamasarjaa kuvattiin kuuden kauden ajan ja sittemmin vielä kahden elokuvan verran Highcleren linnassa. Julian Fellowesin luomassa tarinassa seurattiin Crawleyn perheen ja palvelijoiden edesottamuksia 1900-luvun usealla eri vuosikymmenellä. Nyt vaikuttaisi siltä, että tarina ei ole vielä ohi.

Collider-brittilehden mukaan Downton Abbey 07 olisi ollut kuluneen kuukauden aikana alan tulevien julkaisujen listalla. Numerointi nimen perässä viittaisi mahdollisesti seitsemänteen tuotantokauteen.

Vihjeet eivät lopu tähän, sillä Highcleren linnan Instagram-tilille on julkaistu kiusoitteleva video, jonka kuvatekstiin on kirjoitettu mystisesti: Jos sinun täytyy pitää salaisuus, on myös pidettävä salaisuutena se, että on salaisuus pidettävänä. 

Videolla näkyy tuttuja hahmoja, kuten kuva hovimestari Thomas Barrowsta (Robert James-Collier). Lisäksi julkaisuun on lisätty avainsanoja, kuten Downton abbey, behind the scenes (kulissien takana) ja filming (kuvaukset).

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nenäliinat valmiiksi – Downton Abbey: Uusi aikakausi -elokuva on nyt katsottavissa SkyShowtime-suoratoistopalvelussa

Brittilehden tietojen mukaan linna olisi ollut suljettuna yleisöltä kuluneen kuukauden ajan, mikä voisi viitata kuvausten alkamiseen.

Mitään ei ole varmistettu, mutta vihjeiden valossa sarjan fanit elävät toivossa. 

Downton Abbey -sarja on katsottavissa HBO Maxilla, Netflixissä, Ruudussa ja Skyshowtimellä.

Seuraa meitä somessa