fbq
The Voice of Finland Arttu Wiskari

Onko Arttu Wiskari The Voice of Finlandin armottomin tähtivalmentaja? Tekee kovan ratkaisun

Arttu Wiskari ei istuttanut kilpailijoita The Voice of Finlandin knockout-tuoleilla.

The Voice of Finland -kauden knockout-vaihe alkoi perjantaina. Sunnuntain 24.3. jaksossa oli Arttu Wiskarin vuoro karsia joukkuettaan kymmenestä neljään kilpailijaan, ja hän turvautui varsin poikkeuksellisiin keinoihin jatkoonpääsijöiden valinnassa.

Knockout-jaksoissa on nimittäin neljä tuolia, joihin tähtivalmentaja alkaa kerätä niitä laulajia, jotka ovat ehdolla jatkoon. Silti, vaikka olisi päässyt tuolille asti, niin myöhemmin esiintyvä kisaaja voi tähtivalmentajan päätöksellä tiputtaa tuolilla olleen pois.

Arttu ei kuitenkaan lähtenyt aluksi mukaan tähän tuolileikkiin. Hän ei ottanut tuoleille ikään kuin varastoon yhtään laulajaa, vaan raakasi heti esitysten lopuksi armottomasti pois sellaiset, joita ei halunnut jatkoon.

Sanni heittää rohkean kommenttin The Voice of Finlandissa: "Minut ehkä canceloidaan"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Artun armottoman taktiikan joutui kokemaan esimerkiksi toisena esiintynyt Matias Helenius. Edes Artun antamat kehut eivät siivittäneet miestä jatkoon.

– Minulla on jotenkin ristiriitaiset fiilikset äijästä. Olen kuullut pari kertaa, kun vedät tämän biisin, se ei ole ihan taittunut. Se kuitenkin näköjään vaati live-yleisön, että vedit hienosti, Arttu ylisti Matiasta.

– Tämä oli ehdottomasti sinun paras vetosi, olen tosi ylpeä, Elastinen komppasi vieressä.

The Voice of Finland

Lisäkehujen ja pienen mietinnän jälkeen Arttu kuitenkin lähetti Matiaksen suorilta kotiin.

– Se, että Arttu pudotti minut ennen kuin tuolit olivat edes täynnä, oli ehkä jollain tasolla inhimillisempi tapa kuin se, että annetaan sitä siimaa ensin. Ei se biisikään mennyt niin hyvin kuin olisi voinut. Ehkä osasin odottaakin tätä, Matias itse kommentoi.

– Huh huh, tässä huomattiin, että Arttu ei selvästikään ole tullut tänne leikkimään, juontaja Heikki Paasonen kommentoi Matiaksen tippumista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Myöhemmin Arttu vielä kertoi tarkemmin omasta tavastaan.

– Minun mielestäni se on reilumpaa, ettei istuta ihmisiä penkillä, jos se päätös syntyy jo tässä esiintymishetkessä, Arttu avasi taktiikkaa kommentoineelle Heikille.

Linja ei kuitenkaan pitänyt aivan loppuun asti. Lopulta jatkoon Artun joukkueesta pääsivät Helmi Tammenpää, Mira Taskinen, Jaromir Jokinen ja Juho Väliaho.

The Voice of Finland Nelosella perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20.00.

Arttu Wiskarin joukkueen jatkoon päässeet Jaromir Jokinen, Mira Taskinen, Juho Väliaho ja Helmi Tammenpää.

Seuraa meitä somessa