fbq
Milanon_naisten_paratiisi_8d5e7e58d6.jpg

Milanon naisten paratiisi jatkuu tänään uusin jaksoin

Jo lokakuuhun 1961 tapahtumissaan edennyt romanttinen italialainen päivittäisdraamasarja Milanon naisten paratiisi (Il paradiso delle signore, Italia 2015– ) jatkuu tänään uusilla, 5. kauden jaksoilla. Tuoreita osia on luvassa, sillä niiden esittäminen päättyi Italiassakin vasta toukokuun lopussa. Uusia jaksoja on 160, eli näillä mennään melkein ensi kevääseen.

Milanolaiseen tavarataloon sijoittuva tarina jatkuu siitä, mihin edellisen kauden lopussa jäätiin. Adelaiden paha erehdys ja sen seuraukset on viimein selvitetty, ja Umberto on pelastanut hänet elämälle. Riccardo on puolestaan päättänyt kuunnella sydämensä ääntä ja on muuttanut vapaamielisempiin ympyröihin yhdessä rakkaan Nicolettansa kanssa. Marta ja Vittorio ovat vielä viivästyneellä häämatkallaan Amerikassa ja nauttivat elämästään. Matkan anti saattaa tosin muuttaa paljon parin arjessa.

Italian ja sen kielen ystäville uusi Milanon naisten paratiisi -kausi tarjoaa paljon sekä tuoreita että tuttuja kasvoja. Luvassa on suuria tunteita, toiveita ja pettymyksiä, ammatillisia irtiottoja sekä sarjalle tunnusomaista yhteen hiileen puhaltamista. Milanon naisten paratiisi on  Aurora TV/Rai Fictionin tuotantoa.

Alla olevalla videolla Ladyvette esittää sarjan ihanan tunnussävelmän.

Milanon naisten paratiisin uudet, 5. kauden jaksot maanantaista perjantaihin Yle Teema & Femillä klo 16.00 perjantai 6.8. alkaen. Yle Areenasta jaksot löytyvät 90 päivän ajan. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa