fbq

Mäkihyppääjän tiukka kuri jätti jäljet Toni Niemiseen: "Ruokavalio oli häiriintynyttä"

Mäkihyppyuran loppuminen vaikutti siihen, miten Toni Nieminen suhtautui syömiseen ja liikkumiseen.

Entinen mäkihyppääjä ja kaksinkertainen olympiavoittaja Toni Nieminen lähti mukaan Olet mitä syöt -ohjelmaan, sillä mäkihyppyuran tiukka ruokavalio oli jättänyt jäljet.

– Se on jatkuvaa painon tarkkailua. Ruokavalio oli omalla kohdallani perin häiriintynyttä, Toni myöntää Katson haastattelussa.

Vaikka ura loppuikin vuonna 2002, se vaikutti vielä siihen, miten Toni suhtautui syömiseen ja liikkumiseen. Ohjelman kautta hän halusi tavoitella tasapainoisempaa elämää sekä työkaluja koko perheelle helpompaan arkeen.

– Omalla kohdallani siihen kuuluu säännöllinen rytmi, uudet tavoitteet liikkumiseen ja sitä kautta terveellisempään elämään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kimmo Vehviläinen sai tylyn tuomion: "Sä kuolet kohta, jos jatkat noin"

Toni Nieminen saavutti vain 16-vuotiaana olympiakultaa Albertvillen olympialaisissa 1992.

Elämänsä avaaminen kameroille ei ollut Tonille ahdistavaa. Hän on toiminut aiemmin muun muassa MTV3:lla mäkihyppylähetysten asiantuntijana vuosina 2004–2018 ja osallistui Big Brother Vip -ohjelmaan keväällä 2021. 

– Olen kuitenkin ehkä vähän turhankin avoin luonteeltani. En osaa kauheasti piilotella ja peitellä, eikä mulla ole mitään syytä siihen, hän perustelee.

He ovat Olet mitä syöt -julkkikset – mukana Kimmo Vehviläinen ja Riina-Maija Palander

– Toisaalta aihe on mielestäni sen verran tärkeä, että tuomalla omat ongelmat pöytään, pystyy ehkä auttamaan muita ja ainakin tuomaan keskusteluun joitakin asioita.

Olet mitä syöt MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 18.4. alkaen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa