fbq
Tuija Vuolle on Salatut elämät -sarjan Vuokko.

Maalaiskomedioista tuttu Tuija Vuolle aloittaa Salatut elämät -sarjassa

Salatut elämät -sarjaan saapuu piakkoin uusi seniorihahmo.

Dahlia ja Gunnar Mustavaara saavat Salatut elämät -sarjaan pian seuraukseen uuden seniorihahmon, kun Tuija Vuolteen, 81, esittämä Vuokko liittyy hahmokaartiin perjantaina 19.4. nähtävässä jaksossa.

Maija-Liisa Peuhun esittämän Ulla Taalasmaan poistuttua sarjasta alkuvuodesta Salkkareissa on nyt täyttämätön tyhjiö iäkkäämpien hahmojen osalta. Vuokko on Dahlian äiti, jonka luokse Dahlia on paennut toipumaan Aaron kaupassa tapahtuneesta onnettomuudesta. Aaro näki onnettomuuden, mutta luuli Dahlian teeskentelevän välttääkseen työn tekemisen, eikä jäänyt auttamaan tätä. Dahlia joutui sairaalaan, josta katosi salaperäisesti Aaron ja Gunnarin jäädessä ihmettelemään mihin daami on häipynyt. 

Katsojille selviää piakkoin, että Vuokon koti ei olekaan ihan pelkkä lepokoti, sillä Vuokko on ikäisekseen varsin vireä tapaus.

Vuokkoa esittävä Tuija Vuolle on tehnyt pitkän uran Tampereen teatterissa, josta jäi eläkkeelle vuonna 2010. Suuri yleisö tuntee hänet parhaiten TV2:n maalaiskomedioista. Tuija esitti sarjoissa Vain muutaman huijarin tähden, Peräkamaripojat, Mooseksen perintö sekä Turvetta ja timantteja kuvitteellisen Kuusniemen pikkukylän ravintoloitsijaa ja parturikampaajaa Viola Turpeista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa