fbq

Kim Cattrallin vierailu Sinkkuelämää-jatkosarjassa hämmentää – kuvattiin yksin autotallissa

Näyttelijä Kim Cattrall palaa sähäkän Samantha Jonesin rooliin Sinkkuelämää-jatkosarjan And Just Like That… uudella kaudella.

Samantha oli yksi valovoimaisimpia hahmoja Sinkkuelämää-sarjassa.

Sarjan kuvauksista on tippunut tietoa pitkin kevättä. Kimin uutisoitiin palaavan Samantha Jonesin rooliin yhden kohtauksen ajaksi. 

Paluu pidettiin salassa jopa sarjan tuotantotiimiltä ja muilta esiintyjiltä. Kim kuljetettiin kuvauspaikalle tummennetuin lasein varustetulla katumaasturilla, jonka tarkoituksena oli pitää hänen henkilöllisyytensä mahdollisimman pitkään salassa.

Paluu on otettu vastaan hämmentyneesti, sillä Kim on vannonut jo vuosia, ettei hän tule ikinä palaamaan Samanthan rooliin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Harry Goldenblattia sarjassa näyttelevä Evan Handler on kertonut nyt People-lehdelle yksityiskohtia Kimin visiitistä tuotannossa.

– Minusta on todella hienoa, että hän on mukana, Evan kommentoi.

– Hänen osuutensa kuvattiin autotallissa ilman mitään kontaktia kehenkään. Joten paikka, missä voin toivottaa hänet tervetulleeksi, on oma kotisohvani sarjan tullessa ulos, Evan jatkaa.

Evan paljasti myös kuulleensa Kimin paluusta samaan aikaan kuin muukin maailma, kun asiasta uutisoitiin medioissa.

Jo ennen sarjan julkaisua pohdittiin, mitä sarjassa nähtävälle Samanthalle käy, kun selvisi, ettei hän ole mukana sarjan ensimmäisellä kaudella. Syynä pois jäämiseen olivat tiettävästi Kimin ja Carrie Bradshaw’ta näyttelevän Sarah Jessica Parkerin jäiset välit, joiden juuret ulottuvat kauas. 

Heidän välinsä kokivat lopullisen särön vuonna 2018, kun Sarah Jessica oli lähettänyt kollegalleen suruvalittelun televisio-ohjelman välityksellä Kimin veljen menehdyttyä. Kim vastasi kylmäävästi kollegansa suruvalitteluun Instagramissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– En tarvitse rakkauttasi tai tukeasi tänä traagisena aikana. Äitini kysyi, milloin tuo tekopyhä Sarah Jessica Parker jättää sinut rauhaan. Jatkuva yhteydenpitosi on tuskallinen muistutus siitä, kuinka julma olit silloin ja olet yhä. Haluan tehdä tämän todella selväksi (jos en ole jo tehnyt). Et ole perheeni. Et ole ystäväni. Joten pyydän viimeisen kerran, lopeta tragediamme hyödyntäminen palauttaaksesi mukavan tytön maineesi, Kim kirjoitti. 

 Yllätyspäätös: Kim Cattrall- nähdään sittenkin And Just Like That... -sarjassa

And Just Like That... uusi kausi HBO Maxilla 22.6. alkaen.

Seuraa meitä somessa