fbq

Veronica Verho elää täysillä mukana Love Island -sinkkujen kisailussa – ”Kyllä siinä tulee omia suosikkejakin, totta kai!”

Love Island Suomi -juontaja Veronica Verho on itsekin suuri tosi-tv-sarjojen fani.

Suositusta Love Island Suomi -sarjasta alkaa jo neljäs tuotantokausi. Sinkkujen parinetsinnän ympärille rakentuvaa kilpailua juontaa toista kertaa peräkkäin Veronica Verho, joka matkustaa kisaajien kanssa Espanjassa sijaitsevalle huvilalle kesäkuun alussa.

Juontajan kesätyöhön tuo oman mukavan mausteensa se, että tällä kertaa mukaan Espanjaan lähtee myös hänen omia rakkaitaan.

– Minun konkkaronkkani eli puolisoni (Juhani Koskinen) ja kaksi koiraamme tulevat mukaan. Voimme rauhassa asettua yhdessä viettämään espanjalaista kesää, ja välillä käyn sitten sinkkujen huvilalla tekemässä töitä, Veronica maalailee.

Toisaalta Veronica myöntää, että sinkkujen ilonpito ja huvilan henki imaisivat hänet mukaansa jo edellisellä kerralla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Minusta on juontajanakin ihana katsoa, kun kaikilla sinkuilla tuntuu olevan niin hyvä fiilis siellä huvilalla. Kuvauspäivän lopuksi käy aina kateeksi, että ”minäkin haluaisin olla täällä teidän kanssanne koko ajan!”.

Veronica Verho juontaa Love Island Suomea: "Osallistujilla on selkeä agenda”

Veronica myöntää myös myötäelävänsä sinkkukilpailijoiden parisuhdekiemuroissa.

– Kyllä siinä tulee omia suosikkejakin, totta kai! Sitä toivoo, että kunpa tuo ja tämä sinkku löytäisivät toisensa. Olen muutenkin reality-sarjojen fani, ja elän ja hengitän sitä maailmaa, Veronica kertoo.

– Moni on myös kysynyt minulta, miten joku voi muka sanoa tosi-tv-sarjassa jo parin viikon jälkeen, että rakastaa toista. Ihmisten pitää kuitenkin ymmärtää, että Love Islandissakin kilpailijat ovat siellä tiiviissä kuplassaan ilman muuta elämää. Viikko sinkkuhuvilalla vastaa montaa kuukautta normiarjessa.

Love Island Suomi alkaa MTV3:lla ja Katsomossa 5. kesäkuuta.

Seuraa meitä somessa