fbq
Burgerimiehet Aasiassa, Ossi Lahtinen, Akseli Herlevi

Japanilaistähti alasti burgerimiesten hotellihuoneessa – esittää temppuja intiimialueillaan

Burgerimiehet Akseli Herlevi ja Ossi Lahtinen seikkailevat Osakassa, Japanissa. Miesten hotellihuoneeseen tupsahtaa suomalaisillekin tuttu, kansainvälistä mainetta runsaasti niittänyt sometähti Wes-P eli Kazuhisa Uekusa.

Burgerimiehet Aasiassa -sarjassa tiistaina 19.3. maistellaan taas japanilaisia herkkuja. Akseli Herlevillä on syntymäpäivä, joten Ossi Lahtinen on halunnut järjestää jotain spesiaalia.

Burgerimiesten hotellihuoneeseen tulee vierailulle kansainvälinen supertähti, sosiaalisesta mediasta tuttu Wes-P eli Kazuhisa Uekusa, jolla on noin 15 miljoonaa seuraajaa eri somekanavissa.

– Tää on sit niin raaka äijä! Ossi varoittaa.

Wes-P esittää erilaisia temppuja burgerimiehille. Hän muun muassa kiinnittää nänneihinsä pyykkinaruja, joihin on sidottu naru. Narun pää on kiinnitetty papereihin, jotka on aseteltu juomalaseista tehdyn tornin väleihin. Wes-P onnistuu vetäisemään nänneillään paperit juomalasien alta rikkomatta niitä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Klassikkotemppuaan varten Wes-P riisuutuu alastomaksi ja menee hotellihuoneen lattialle makaamaan.

Hän on asettanut punaisen liinan ja kahvikupin intiimialueensa päälle ja onnistuu kuin onnistuukin vetäisemään liinan pois vilauttamatta intiimialueitaan.

– Voi jumalauta, Akseli päivittelee.

Burgerimiehet järkyttyvät Tokiossa – voileivät maksavat huiman summan

Lopulta myös burgerimiehet pääsevät kokeilemaan samoja temppuja itsekin, ja Ossilta sujuu sukukalleuksien päältä liinan vetäminen kuin vanhalta tekijältä.

Akselilla ei onnistu yhtä hyvin, vaan hänen nänneihinsä kiinnitetyt paperit vetävät lasitornin nurin.

Burgerimiehet Aasiassa tiistaisin Nelosella ja Ruudussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa