fbq

HBO Max muuttuu Max-suoratoistopalveluksi – näin käy tilauksien

Basic-tilauksessa käyttäjä voi nauttia Maxin sisällöistä edullisemmin, mutta tilaus sisältää mainoksia.

HBO Max muuttuu Suomessa ja muissa Euroopan maissa 21. toukokuuta MAX-suoratoistopalveluksi, Warner Bros. Discovery kertoo tiedotteessaan. Euroopan-lanseerauksen kärkenä nähdään odotetun HBO:n alkuperäissarjan House of the Dragonin toinen kausi 17. kesäkuuta alkaen.

Saataville tulevat myös muun muassa Warner Bros. -elokuvat Barbie ja Aquaman and The Last Kingdom, HBO-sarjat The White Lotus, Euphoria, True Detective, The Regime, The Sympathizer, The Jinx – Part Two sekä tuleva uutuuskomedia The Franchise.

Lisäksi luvassa on uusia Max Original -tuotantoja, kuten The Penguin, ja Welcome To The Derry, joka perustuu Stephen Kingin Se-kauhuromaaniin. Katsottaviksi tulee myös Discoveryn hittisarjoja, muun muassa 90 päivää morsiamena ja Kultakuume.

90 päivää morsiamena: Nikki ja Justin palasivat yhteen – purkavat kihlauksen kesken päätösjakson

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
House of the Dragon -sarjan ensimmäinen kausi palkittiin Emmy-palkinnolla parhaasta fantasia- ja scifi-sarjan puvustuksesta.

Max tulee olemaan ainoa palvelu, josta voi nähdä suorana lähetyksenä Pariisin 2024 olympialaisten jokaisen hetken. Olympialaiset sisällytetään kaikkiin tilaustyyppeihin. Suomen Max-suoratoistopalveluun saataville tulevat myös lineaariset televisiokanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC.

Max tarjoaa kolme erilaista tilauspalvelua sekä Sports-lisäpalvelun, jonka voi lisätä mihin tahansa tilaukseen. Standard- ja premium-tilauksiin kuuluvat kanavat ja livelähetykset sekä Sports-lisäpalvelu voivat sisältää mainoksia.

Unelmahäissä poikkeuksellinen tilanne – häät siirretään sulhasen joutuessa sairaalaan

Pariisin olympialaiset järjestetään 26. heinäkuuta–11. elokuuta.

Basic-tilauksessa käyttäjä voi katsoa Maxin sisältöjä edullisemmin, mutta tilaus sisältää mainontaa. Sisältöä voi katsoa kahdella eri laitteella samanaikaisesti. Standard-tilaukseen ei sisälly mainoksia, ja premium-tilauksessa sisältöä voi katsoa neljällä laitteella samanaikaisesti.

Sports-lisäpalvelu kattaa lukuisat urheilutapahtumat, muun muassa Leijonakiekko, snooker, PGA Golf, Tour de France, Grand Slam -tennis sekä Eurosport 1 ja 2-kanavat. Lisäpalvelu on ostettavissa minkä tahansa tilaustyypin yhteydessä, ja urheilusisältöä voi katsoa samaan aikaan kahdella laitteella.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nykyisten HBO Max-tilaajien profiilit ja katseluhistoria siirretään automaattisesti Maxiin.

Discovery+:n ja Eurosport-sovelluksien suorien lähetysten tilaajille tiedotetaan myöhemmin, miten tilaukset vaihdetaan Maxiin.

Seuraa meitä somessa