fbq
Erikoisjoukot

Erikoisjoukot alkaa dramaattisesti – kaksi kokelasta on hukkua

Turvasukeltaja joutuu pelastamaan kilpailijat kauden ensimmäisessä jaksossa 12. maaliskuuta.

Erikoisjoukot-ohjelman toinen kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa 12. maaliskuuta. Ohjelmassa 15 julkisuuden henkilöä suorittavat fyysisesti ja henkisesti brutaaleja tehtäviä, joiden erikoisjoukkoihin pyrkivän on läpäistävä.

Ensimmäisessä jaksossa kouluttajat laittavat kokelaat hyppäämään sillalta kylmään veteen vaatteet päällä. Uiminen kylmässä vedessä vaatteet päällä on raskasta, ja paniikki voi yllättää kenet vain.

Artisti Papi Pike on vaikeuksissa. Kouluttaja Matias Petäistö ohjeistaa räppäriä pitämään kasvot kouluttajiin päin ja pysymään rauhallisena. Paniikki ottaa kuitenkin Papista otteen.

– Pidä se naama tähän suuntaan ja pysy rauhallisena, kuulitko?! Matias komentaa vedessä paikallaan kauhovaa Papia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Paikalla on turvasukeltaja, joka tarkkailee tilannetta. Pian räppäri on se verran vaikeuksissa, että turvasukeltaja ui hänen luokseen ja kuljettaa miehen rannalle.

– Mä en tykkää kylmyydestä yhtään! Mun ei tee mieli edes pissaa tai kakkaa sillon kun on kylmä, ei mitään, Papi kertoo kameroille.

Tässä ovat Erikoisjoukot-kilpailijat – mukana Anni Vuohijoki, Noora Räty ja Susanna Koski

Erikoisjoukot
Papille ei anneta lupaa poistua vedestä.

Hetken päästä myös toinen kokelaista joudutaan pelastamaan, kun lääkäri ja ex-painonnostaja Anni Vuohijoki kauhoo vedessä ja huutaa apua. Turvasukeltaja kaappaa Annin syliinsä ja vie hänet turvaan. 

Kouluttajat komentavat Annin kuitenkin takaisin veteen rannalta. Hän tottelee, mutta haukkoo henkeään kahlatessaan kylmässä vedessä.

– Lopeta se saatanan uikuttaminen siellä, kouluttaja Jan Knutti ärähtää. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Mä menin paniikkiin. Mun olis pitänyt rauhoittua siinä, mutta sit mä lähdin uimaan rantaan päin. Mä en oo luonnonvesistä tykännyt koskaan. Mun ystävä hukkui, kun mä olin junnu, niin se luo pelkoa, Anni selittää myöhemmin jaksossa.

Papin ja Annin lisäksi toisen kauden kokelaina ovat toimittaja ja juontaja Mika Parikka, poliitikko Susanna Koski, artisti Tuomas Kauhanen, somevaikuttaja Mandimai Sundberg, somepersoona Aleksi Hakanen, yrittäjä ja fitnessvaikuttaja Vertti Harjuniemi, radiojuontaja Mari Valosaari, artisti Petra Gargano, scoottaaja Helmeri Pirinen, liikunta-alan yrittäjä Oona Tolppanen, ravintoloitsija Sami Garam, jääkiekkoilija Noora Räty sekä ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson.

Erikoisjoukot alkaa Nelosella ja Ruudussa tiistaina 12.3. 

Seuraa meitä somessa