fbq

Ensitreffit alttarilla -parit saavat asiantuntijoilta tehtävät – yhdelle luksuspaketti, toinen joutuu itse järjestämään ohjelmansa

Asiantuntijat ovat laatineet pariskunnille tehtäviä, joita heidän tulee yhdessä suorittaa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 8. jaksossa pariskunnat saapuvat asiantuntijoiden pakeille juttelemaan tämänhetkisestä tilanteestaan.

Pauliina ja Matti ovat edenneet suhteessaan vauhdilla eteenpäin. Matti on muuttanut Pauliinan luokse virallisesti asumaan ja Pauliina on päässyt viettämään aikaa esimerkiksi Matin perheen kanssa.

Tällä hetkellä keskustelua on käyty kuitenkin siitä, saako Matti äänensä yhtä lailla kuuluviin, kun puhutaan parisuhteessa tehtävistä yhteisistä päätöksistä. 

Ensitreffit-Pauliina paljastaa puolisostaan yllättävän seikan: ”Sitä ehkä ärsyttää jotkut asiat mitä teen”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Asiantuntijat antavatkin pariskunnalle tehtävän, jossa Pauliinan tulee suunnitella parille yhteistä tekemistä perjantaille ja Matin vuorostaan maanantaille. Omina teemapäivinään molemmat ottavat ohjat täysin omiin käsiinsä.

- Tehtävien valinnassa me asiantuntijat olemme käyttäneet pitkää harkintaa eli olemme miettineet, mikä on sellainen asia, mikä voisi viedä paria eteenpäin. Siellä on mietitty niitä haastekohtia ja toisaalta pyritty löytämään hyvin parin näköinen välitehtävä, Hanna Myllymaa perustelee.

Waltterin ja Julian välitehtävänä on puolestaan osallistua yhteiselle tanssitunnille.

Jakson lopussa nähtävässä tiiserissä paljastuukin, kuinka Waltteria ja Juliaa tanssittaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmastakin tuttu Ansku Bergström.

Ensitreffit alttarilla: Julia ja Waltteri ottavat rajusti yhteen: ”Tunsin vihaa ja vastenmielisyyttä”

Pariskunnan välillä on nähty kauden aikana jopa suoranaista kitkaa, mutta nyt kaksikko joutuu todella ottamaan kontaktia toisiinsa.

- Ihan sama vaikka me tallotaan toistemme varpaat tai ei pysytä rytmissä, niin hauskaa varmasti tulee olemaan, minä uskon, Julia toteaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Matti ja Pauliina eivät pääse nauttimaan Aleksin ja Riian tavoin romanttisesta hotelliyöstä.

Toiminnallisten tehtävien vastapainoksi Aleksi ja Riia saavat asiantuntijoilta varsinaisen hemmottelupalkinnon.

Asiantuntijat ovat järjestäneet parille romanttisen illallisen ja sitä seuraavan hotelliyöpymisen.

Pariskunta on silminnähden innoissaan saamastaan yllätyksestä.

Ensitreffit-Riia puhkeaa kyyneliin – ikävä välikohtaus saa naisen pelästymään

Tulevan jakson tiiserissä näytetäänkin pieniä otteita parin tulevasta hotellihuoneesta, joka henkii luksusta korkeine huonekorkeuksineen ja kattokruunuineen.

Huomiota herättääkin se, miten eri tavalla parikuntien tehtäviin on panostettu.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Matti ja Pauliina eivät ole saaneet jakson perusteella minkäänlaista rahallista tukea haluamansa teemapäivän järjestämiseen, mutta luksusyöpyminen hotellissa ja yhteinen ravintolaillallinen kustantanevat satoja euroja.

Myöskään tanssiminen ammattilaisen opissa ei ole koskaan ilmaista leikkiä.

Ensitreffit alttarilla MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Seuraa meitä somessa