fbq
Ensitreffit alttarilla (2) Kausi 10 - Kausi 10, 2/13. Jnnitys on ksin kosketeltavaa, kun parit kohtaavat toisensa ensimmist kertaa. Tutustuminen uuteen elmnkumppaniin alkaa romanttisissa merkeiss. Rakkauden kes voi alkaa.

Ensitreffit alttarilla: Riian ja Aleksin suhteessa kurttuja: ”Meillä oli pikkuisen haastava viikonloppu”

Riian ja Aleksin haasteet liittyvät väärinymmäryksiin.

Ensitreffit alttarilla -sarjan tämän viikkoisessa jaksossa Riian ja Aleksin suhteessa koetaan ensimmäisiä todellisia yhteentörmäyksiä.

Varsin rauhallista arkea kahdestaan viettänyt pariskunta elelee tällä hetkellä Aleksin luona Oulussa. Yhteisen viikonlopun päätteeksi Riia kuitenkin paljastaa, etteivät yhteiset päivät ole enää sujuneet yhtä seesteisesti kuin ennen.

- Meillä oli siis pikkuisen haastava viikonloppu. Meidän ajatukset menivät ristiin, useammankin kerran. Se aiheutti pieniä haasteita meidän välillemme, Riia kertoo.

Ensitreffit-Julia tekee oharit Waltterin perheelle: ”On ollut aika jäistä”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Toisaalla Aleksi kuvailee, kuinka oli odottanut yhteistä viikonloppua kovasti. Luvassa olisi ollut ensimmäinen niin sanottu vapaa viikonloppu ilman suuria suunnitelmia.

- Riia sanoi minulle, että hän lähtee kävelylle. Siinä oli sitten sellainen, okei, juuri kun meillä olisi alkanut se meidän oma aika ja toinen haluaa lähteä johonkin muualle.

Riian ja Aleksin yhteiselo on sujunut tähän mennessä mukavasti. Nyt parin välillä on kuitenkin alkanut näkymään ajoittaisia hankaluuksia.

Riian mukaan hänen ja Aleksin tarpeet ja ajatukset eivät tuossa hetkessä kohdanneet. Aleksi kertoo kokeneensa Riian kävelylenkin jonkinlaisena etäisyyden ottona.

Ensitreffit-Riia yllättää puolisonsa erikoisella ruokarajoitteella: "Tässä törmätään ongelmaan"

Kotiin palattuaan Riia kertoo ottaneensa asian puheeksi. Keskustelun aikana pariskunta onkin havahtunut siihen, kuinka heillä on hyvin erilaiset tavat rentoutumisen etsimiseen.

- Aleksi ajatteli, että minun ahdistukseni johtui hänestä. Täytyy vain vielä avoimemmin puhua ja vielä selkeämmin kertoa niistä omista fiiliksistä. Ne varmasti auttavat sitten myös jatkossa, Riia toteaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ensitreffit alttarilla tiistaisin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Seuraa meitä somessa