fbq
Dome Karukoski, Maria Veitola, Yökylässä Maria Veitola

Dome Karukoski esittelee hulppean poikamiesboksinsa - täynnä muovipusseja ja röykkiöitä

Maria Veitola vierailee ohjelmassaan elokuvaohjaaja Dome Karukosken luona.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Dome Karukoski avaa Helsingin Töölössä sijaitsevan kattohuoneistonsa ovet Maria Veitolalle. Jakso televisioidaan torstaina 29.2. ja se on jo katsottavissa MTV Katsomossa.

Jo rappukäytävässä Domen ovi erottuu selvästi muista asunnoista. Oveen on nimittäin liimattu jalkapalloseura HIFK:n tarra.

Domen lukaali oli ennen hänen työhuoneensa, mutta avioeron myötä Dome teki työpaikastaan itselleen kodin.

Viistokattoiseen huoneistoon valoa tuovat suuret ikkunat. Asunnon keskiössä on olohuoneesta suuren tilan haukkaava muhkea kulmasohva.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Domella on iso avokeittiö, jonka hyllyt pursuilevat kokkaustarvikkeita. Jussi-patsaansa Dome on sijoittanut keittiön kaappien päälle.

Makuuhuoneesta löytyy Domen inspiraatioseinä, johon hän on kiinnittänyt kuvia alallaan menestyneistä ihmisistä. Seinältä löytyvät muun muassa Peppi Pitkätossun, Charlie Chaplinin, Albert Einsteinin sekä Kate Mossin kuvat.

Dome kertoo ohjelmassa asumisjärjestelyistään. Avieron myötä hänen 9- ja 4-vuotiaat lapsensa asuvat myös hänen kanssaan. Domella on lapsilleen mitä ilmeisimmin tarvittaessa käyttöön koottavat sängyt, joita ei näytetä ohjelmassa. Dome kuitenkin kertoo lasten yleensä kömpivän öisin hänen viereensä isoon parisänkyyn.

Dome Karukoski esittelee hulppean poikamiesboksinsa - täynnä muovipusseja ja röykkiöitä

Domella on asunnossaan iso vaalea keittiö.

Lapsiperhearki näkyy asunnossa suurina tavararöykkiöinä. Makuuhuoneessa on läjä pehmoleluja. Olohuoneessa on liikennematto, jonka päällä voi liikutella leikkiautoja. Keskeisellä paikalla nököttää myös iso pehmolelutonttu. Eteisen liepeillä tilaa vievät kumisaappaat, sukset ja potkulauta kypärineen.

Dome esittelee Marialle myös "heittonurkan", jonne hän on säilönyt tavaraa. Nurkassa on esimerkiksi monta kaupan muovipussia täynnä vanhoja CD-levyjä sekä käytöstä poistuneita jääkiekkokamoja.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Domen asunnon kulmakivinä ovat pinot. Hän on pinonnut dvd- ja blu-ray -levyjä sekä kirjoja korkeiksi torneiksi.

Asunnosta löytyy myös taidetta. Olohuoneessa näyttävällä paikalla on Hugo Simbergin Haavoittunut enkeli -taulu.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3:lla ja MTV Katsomossa.

Seuraa meitä somessa