fbq
Giancarlo Esposito

Breaking Bad -tähti harkitsi tilaavansa oman murhan – rooli hittisarjasta muutti tilanteen

Giancarlo Esposito ajatteli, että olisi saanut murhallaan vakuutusrahat lapsilleen.

Breaking Badissa (Netflix) läpimurtonsa tehnyt Giancarlo Esposito paljasti radiokanava SiriusXM:n haastattelussa, että hän harkitsi vuonna 2008 tilaavansa oman murhan. Esposito ajatteli, että olisi saanut neljälle lapselleen rahallista suojelua hänen henkivakuutusrahoillaan. Näyttelijä harkitsi tekoa, ennen kuin sai roolin Breaking Badista.

– Vaimollani ei ollut hajuakaan siitä, miksi kyselin tällaisesta. Niinpä aloin suunnitella. Jos joku pahoinpitelisi minut sillä seurauksella, että se johtaisi vahingossa kuolemaan, lapseni saisivat vakuutuksen, Esposito kertoi radiokanavalla Jim & Sam -ohjelman haastattelussa.

Giancarlo Esposito on saanut urallaan viisi Emmy-ehdokkuutta sarjoista Breaking Bad, Better Call Saul ja Mandalorian.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Minulla oli neljä lasta. Halusin, että heillä olisi elämä. Se oli vaikeaa aikaa. Ajattelin kirjaimellisesti, että he voisivat selvitä itsetuhoisuuden kautta. Olin niin pohjalla.

Sitten Esposito huomasi, ettei olisi enää lastensa saatavilla.

 Giangarlo Espositon koko haastattelu Jim & Sam Show'ssa

– Aloin ajattelemaan, ettei se olisi mahdollista, koska heille aiheuttamani trauma olisi elinikäinen. Tämä trauma vain pitkittäisi sitä ylisukupolvista traumaa, josta yritän päästä eroon. Valo tunnelin päässä oli Breaking Bad.

Esposito esitti Gus Fringiä 26 Breaking Badin jaksossa, sekä esiosasarja Better Call Saulin 34 jaksossa (Netflix).

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viime aikoina Esposito on nähty muun muassa sarjoissa Mandalorian (Disney+) ja The Gentlemen (Netflix), sekä elokuvissa Abigail ja Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (SkyShowtime).

Seuraa meitä somessa