fbq
Ed and Liz walk to the ocean
90 päivää morsiamena: Pariterapiaa

90 päivää morsiamena: Big Ed ottaa Lizin kihlasormuksen takaisin: ”Tämä oli viimeinen ero”

Realityparin myrskyisää suhdetta on seurattu usealla sarjan spin-off-kaudella. 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen -ohjelmassa Big Ed yllättää Lizin pyynnöllään.

90 päivää morsiamena -ohjelman useammalla kaudella nähty pari Ed ”Big Ed” Brown, 56, ja Liz Woods, 29, kokoontuivat muiden sarjan parien kanssa 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen -ohjelman Tell all -osiossa.

Liz antoi Edille uhkavaatimuksen, miehen olisi kosittava kahden viikon kuluessa tai he eroaisivat lopullisesti. Ed jäi kiinni siitä, että hän on pitänyt yhteyttä ex-tyttöystäväänsä Roseen. Ed on soitellut videopuheluita Roselle ja lähettänyt viestejä, joissa toivoisi vierailua tämän luokse. Viimeinen viesti oli päivää ennen kuin Ed kosi Liziä. 

Mies kieltää kaiken ohjelman tuoreessa jaksossa.

– Olen kyllästynyt valheisiin, harhautuksiin ja projisointiin, Liz sanoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Rose uskoo miehen olevan kiinnostunut uuteen parisuhteeseen hänen kanssaan, mutta seurustelee Lizin kanssa.

– En tunne kunnioitusta enää, Liz sanoo itkuisena.

Pari on ehtinyt erota useaan otteeseen ja palannut yhtään yhtä monta kertaa. Nyt he eroavat 15. kertaa Edin laskujen mukaan.

– Anna sormukseni takaisin, Ed pamauttaa.

Liz ottaa sormuksen nimettömästään.

– Hän jäi kiinni. Haluan jatkaa elämääni, Liz sanoo ja poistuu paikalta.

Liz murtuu, kun Big Ed ei myönnä olleensa yhteydessä entiseen tyttöystäväänsä.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Liz kertoo olevansa vihainen. Hän ei olisi halunnut antaa sormusta takaisin, mutta joutui tekemään niin, koska mies pyysi.

– Tiedän, että tilanteemme on älytön. Asumme nyt erillämme, mutta suhteemme on ollut parempi kuin koskaan. En odottanut tämän päivän menevän näin, Liz summaa.

– Istuin siinä ja ajattelin: ”Voi luoja.” Päätin ottaa sormuksen. Se ei varmaan ollut sopivaa. Tämä päivä osoitti, että hän ei tuoe minua, Ed analysoi tilannetta kameralle.

Liz sanoo yhä rakastavansa Ediä, mutta kokee, ettei tarvitse miestä. Hän ei tiedä, miten jatkossa parin käy. Ed kokee, että Liz käänsi kaiken päälaelleen. Parin hääpäivä oli jo asetettu.

Ed päättää pyytää anteeksi. Anteeksipyyntö ajautuu kuitenkin uuteen riitaan.

Myöhemmin Liz analysoi tilannetta kauden neljännessä jälkipyykkijaksossa, hänen mukaansa Ed on valehtelija, joka ei koskaan muuta käytöstään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
90 päivää morsiamena
Big Ed olisi halunnut olla Lizin viimeinen puoliso.

Ed ei halua olla Lizin vihollinen. Kihlasormuksen hän aikoo antaa tyttärelleen.

– Haluan pysyä hänen ystävänään. En vihaa häntä. Rakastan häntä yhä, Ed kertoo kameralle.

– Pitää vain keksiä toinen tapa rakastaa häntä. Hänen kannaltaan ei ole reilua, että palaan aina hänen luokseen. Se ei ole tervettä, hän lisää.

Ed paljastaa pyytäneensä Lizin mukaansa Bostoniin, mutta ei enää halua häntä sinne. Liz asuu San Diegossa. Mies ilmoittaa tekstiviestillä tuottajalle ja Lizille, ettei nainen tule hänen mukanaan Bostoniin.

– Kaikki on niin vi**n sekaisin, Liz sanoo saatuaan viestin.

– Meidän piti mennä yhdessä kotiin, mutta hän jätti minut yksin New Yorkiin. Hän ei ole puhunut minulle mitään. Lähden nyt yksin kotiin. En voisi kuvitella asuvani yhä hänen kanssaan, hän kertoo.

Hän uskoo, että suhde on lopullisesti ohi.

– Vannon, että tämä oli viimeinen ero, Liz kiteyttää.

90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen discovery+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa