fbq
The Voice of Finland Arttu Wiskari

Arttu Wiskarin käytös The Voice of Finlandissa suututti katsojat: "Mokasi ja näytti tyhmyytensä"

Sunnuntaina 24.3. tähtivalmentajan joukkueen jäsenet kilpailivat jatkopaikoista. Arttu päätti toteuttaa omaa linjaansa valinnoissa.

The Voice of Finlandin tähtivalmentaja Arttu Wiskari on herättänyt hämmennystä toimillaan katsojien keskuudessa. 

Sunnuntaina 24.3. Artun joukkueen 10 kilpailijaa kisasivat knock out -osiossa. Kyseisessä osiossa on neljä tuolia neljälle jatkoon pääsevälle kilpailijalle. Kilpailija on vielä vaarassa tippua kisasta päästyään tuolille, mikäli myöhemmin esiintyvä kilpailija suoriutuu paremmin kuin edeltäjänsä.

Arttu ei jakson alkuun toteuttanut tuttua tapaa toimia, vaan alkoi tiputtaa kilpailijoita pois, vaikka tuolit eivät olleet täynnä. Tähtivalmentajan toiminta on aiheuttanut pahennusta katsojissa. Ohjelman Instagram-tilille on kertynyt useita kommentteja asian tiimoilta.

Matias oli paras, käsittämättömiä valintoja Artulta, eräs tuumaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Toivottavasti Arttu ei oo enää ens kaudella mukana, toinen toivoo.

– Nyt kyllä tiimin taso pääsi yllättämään. Tosi kovia putosi, kolmas sanoo.

– Arttu voi jo suoraan sanoa kenet on rankannut oman tiiminsä ykköseksi! Mitäpä näiden muiden enää tarvitsee edes harjoitella ja käydä antamassa parastaan. Nähtiin jo tämän päivän jaksossa, että valinnat oli tehty jo ennen illan vetoja. Vain päivän suorituksen pitäisi ratkaista, joku pohtii.

– Aivan käsittämätöntä tiputtaa laulajia jatkosta heti alussa, kun vain yksi laulaja istui tuolipaikoilla. Sanon vaan, että kyllä nyt Arttu mokasi ja näytti tyhmyytensä katsojille, yksi sanoo.

Onko Arttu Wiskari The Voice of Finlandin armottomin tähtivalmentaja? Tekee kovan ratkaisun

X-alustalla on myös käyty keskustelua sunnuntaina nähdystä jaksosta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kaikella kunnioituksella Arttu Wiskari, mutta ei ehkä ihan #VoiceOfFinland mainen tapa tehdä valintoja. Jos on tyhjiä tuoleja, niin kyllähän niille olisi voinut laulajia istuttaa. Nyt jäi sellainen fiilis, että sinulla oli finaalinelikko jo kirjoitettu valmiiksi ennen esityksiä? yksi pohtii.

– Artun tyyli täyttää yläkerran istuimet ei teoriassa ole järkevä, koska periaatteessa kaikki voivat epäonnistua. Siksi paikat kannattaisi täyttää heti aluksi "kaiken varalta". Laulajien ja katsojien kannalta myös ikävämpi tyyli, eikä minusta sovi Voicen lämpimään henkeen, toinen kertoo.

– Arttu Wiskari ei päästä jengiä edes istumaan, eräs toteaa.

– Arttu Wiskari toi vain esiin sen tosiasian, että TVOF:in knock out -osio on turha. Putoajat on jo ennakkoon päätetty, tuolileikki on vain TV-viihdettä tai draamaa. Arttu rikkoi joidenkin illuusion, eräs pohtii.

– Tottakai Arttu on päättänyt etukäteen, ketkä neljä vie finaaliin. Niin ovat kaikki muutkin. On oikeasti reilumpaa jättää antamatta turhaa toivoa. Reilu meininki! toinen komppaa.

The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa