fbq

Roope Salminen vieraili hoivaamassa sairaalasta kotiutunutta uutta kultaansa – paparazzikuva

Paparazzi havaitsi, että Roope oli Vivianin luona useita tunteja.

Seiskan saamien tietojen mukaan julkkisseurapiirit ovat saaneet hiljattain uuden superparin. Suosikkijuontaja Roope Salminen, 34, on alkanut tapailla romanttisessa mielessä somevaikuttaja Vivian Nickiä, 33.

Seiskan paparazzi lähti viime viikolla selvittämään kuumana vellovia suhdehuhuja. Operaatio sai heti alkumetreillä dramaattisen käänteen, sillä Vivian julkaisi keskiviikkona kuvan sairaalavuoteelta.

Hei Baby -podcastia juontava Vivian paljasti joutuneensa hätäleikkaukseen.

Hei kaverit. Alkuvuosi ei ole ollut kovin helppo, ja eilinen vielä vaikeampi. Jouduin täysin yllättäen kiireelliseen leikkaukseen, joka onneksi sujui hyvin & olen toipumassa. Nyt lepoa ja lempeyttä. Tästä selvitään kyllä, Vivian kirjoitti Instagram-tarinassaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lue lisää: Roope Salmisen kauhunhetket: Uusi rakas kiidätettiin sairaalaan

Roopen Vivian-rakas toipuu parhaillaan dramaattisesta tapahtumasarjasta, joka vei hänet leikkauspöydälle. Vointi on kohenemaan päin.

Mieluisaa kotihoitoa

Vivian ei paljastanut somessa syytä tilanteelleen tai sitä, miksi leikkaus täytyi suorittaa kiireellisenä. Kaikki kuitenkin sujui ilmeisen hyvin, sillä Vivian oli jo torstaina kotiutunut sairaalasta.

Seiskan paparazzi havaitsi, että Vivian sai heti samana päivänä mieluisan hoivaajan luokseen, sillä Roope kiirehti kultansa luokse.

Lukuisista naisseikkailuistaan tunnettu Roope Salminen on taas uudessa suhteessa. Kuvassa Roope hiippaili pois Vivianin asunnolta viime viikon torstaina.

Vivian Nickiltä karmaisevia uutisia: "Jouduin täysin yllättäen kiireelliseen leikkaukseen"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Usean tunnin visiitti

Paparazzi havaitsi, että Roope oli Vivianin luona useita tunteja. Komistus poistui sometähden luota vasta illalla kello seitsemän aikoihin.

Seiskan tietojen mukaan Roope on ollut jo jonkin aikaa tuttu näky Vivianin asunnolla. Pitkänhuiskean juontajan vierailut eivät ole jääneet naapurustossa huomaamatta.