fbq

Roope Salmisen kauhunhetket: Uusi rakas kiidätettiin sairaalaan

Lukuisista naisseikkailuistaan tunnettu Roope Salminen on taas uudessa suhteessa.

Seiskan saamien tietojen mukaan julkkisseurapiirit ovat saaneet hiljattain uuden superparin. Suosikkijuontaja Roope Salminen, 34, on alkanut tapailla romanttisessa mielessä somevaikuttaja Vivian Nickiä, 33.

– Kaksikko on ”harrastellut” satunnaisesti jo loppukesästä lähtien. Heillä on lapset samassa päiväkodissa, ja myös nämä tulevat hyvin toimeen keskenään, kaksikon lähipiiristä kerrotaan.

– Roopen ja Vivianin suhde on itse asiassa jo niin pitkällä, että he ovat etsineet yhteistä asuntoa. Kaksikko on miettinyt jo strategian valmiiksi, miten julkistavat suhteensa.

Lukuisista naisseikkailuistaan tunnettu Roope Salminen on taas uudessa suhteessa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tiedotteen julkaissut Roope Salminen huolissaan: "Olen tehnyt raskaan päätöksen"

Dramaattinen käänne

Seiskan paparazzi lähti viime viikolla selvittämään kuumana vellovia suhdehuhuja. Operaatio sai heti alkumetreillä dramaattisen käänteen, sillä Vivian julkaisi keskiviikkona kuvan sairaalavuoteelta.

Hei Baby -podcastia juontava Vivian paljasti joutuneensa hätäleikkaukseen.

Hei kaverit. Alkuvuosi ei ole ollut kovin helppo, ja eilinen vielä vaikeampi. Jouduin täysin yllättäen kiireelliseen leikkaukseen, joka onneksi sujui hyvin & olen toipumassa. Nyt lepoa ja lempeyttä. Tästä selvitään kyllä, Vivian kirjoitti Instagram-tarinassaan.

Vivian Nickiltä karmaisevia uutisia: "Jouduin täysin yllättäen kiireelliseen leikkaukseen"

Roopen Vivian-rakas toipuu parhaillaan dramaattisesta tapahtumasarjasta, joka vei hänet leikkauspöydälle. Vointi on kohenemaan päin.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jätti Eveliinan jouluna

Roope hyppäsi vauhdilla uuteen suhteeseen, sillä hän erosi hiljattain laulaja Eveliinasta. Kesällä 2022 suhteen aloittanut pari kertoi erouutisen yhdessä tuumin Instagramissa joulun alla.

Me oltiin tosi hyvä pariskunta ja nyt me palaamme yhteen ystävinä. Rakkaus muuttaa muotoaan, mutta säilyy, kaksikko kirjoitti.

Roope Salminen ja Evelina erosivat – näin salasuhde tuli julki: paljastava peppupaita

Vivian heilasteli Harria

Vivian puolestaan tuli suurelle yleisölle tutuksi radiojuontaja Harri Moision tyttöystävänä. Pariskunta julkisti suhteensa vuoden 2022 tammikuussa.

Yllätysero?! Harri Moision naisystävä julkaisi kuvan mielitietystään - "Missä Harri?"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kaksikko ei hiiskunut parisuhteestaan sen enempää julkisuuteen, mutta kuhina käynnistyi, kun Vivian julkaisi kaikkien yllätykseksi muutaman kuukauden kuluttua uuden yhteiskuvan mielitiettynsä rinnalla. Kuvassa ei kuitenkaan poseerannut Harri vaan täysin tuntematon mies.