fbq

Roope Salmisesta eronneen Evelinan ei pitkään tarvinnut olla yksin - ahersi hiki hatussa pörröisen perheenjäsenen vuoksi

Evelina ja Roope kertoivat joulun alla eronneensa.

Laulaja Evelina, 28, ja näyttelijä Roope Salminen, 34, ilmoittivat joulun alla eronneensa.

Kumpikin pysyi julkisuudessa vaiteliaina suhteestaan, eikä kumpikaan ole kommentoinut myöskään eroaan julkisesti. Rakkaus päättyi sovussa, ja he totesivat pysyvänsä eron jälkeen ystävinä.

- Rakkaus muuttaa muotoaan, mutta säilyy, molemmat osapuolet totesivat sosiaalisessa mediassa eroilmoituksen yhteydessä.

Roope Salminen ja Evelina erosivat – näin salasuhde tuli julki: paljastava peppupaita

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Yksineloa ei kestänyt kauan

Evelinan ei kuitenkaan pitkään tarvinnut olla ypöyksin. Hän kertoi keskiviikkona (17.1.) suuren uutisen sosiaalisessa mediassa - hänen perheeseensä nimittäin liittyy uusi jäsen.

- Mulle tulee kissa, Evelina paljasti päivityksessään.

Laulaja ei paljasta karvaturrin tarkkaa saapumispäivää, mutta julkaisu on video, jossa hän rakentaa tulevalle asuinkumppanilleen valtavan linnan pahvilaatikoista. Muutto lienee siis aivan lähipäivinä.

Videolla Evelina kokeilee laatikoita eri tavoin yhteen, kunnes on tyytyväinen noin kolmekerroksiseen lopputulokseen. Hän leikkaa pariin laatikkoon söpöt sydämenmuotoiset ovet ja asettelee pörröisen peiton yhden laatikon pehmusteeksi. Videolla projekti näyttää hurjan nopealta, ja onkin tiivistetty alle puoleen minuuttiin. Luultavasti rakentelu on kuitenkin kestänyt huomattavasti pidempään.

Evelinan innostus on liki käsinkosketeltavissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- En malta oottaa, hän kirjoittaa julkaisun alla olevassa kuvatekstissä.

Roope Salmisesta eronnut laulaja Evelina palasi sometauolta - jakoi viekoittelevan kuvan

Evelinan seuraajat toivottavat onnea julkaisun kommenttikentässä. Myös Erika Vikman fiilistelee kollegansa uutista kolmen sydänsilmäemojin saattelemana.