fbq

Evelina sai melkoiset romanttiset lahjat - oli omat näppinsä pelissä

Nyt kyllä Evelinan kelpaa!

Laulaja Evelina jakoi kuvan saamistaan tuliaisista.

Arkistovideo:  Roope Salminen ja Evelina viihtyivät yhdessä

Laulaja Evelina jakoi sunnuntaina somessa kuvan, joka herättää ihastusta. Evelinan kuvassa näkyy muun muassa kaksi Karl Fazerin suklaalevyä, rasiallinen käsintehtyjä konvehteja, marmeladisydän-makeisia ja vaaleanpunainen ruusupuska. Otoksessa näkyi myös lämminhenkisiä postikortteja.

– voisit mukanasi tuoda kukkia ja rakkauskirjeen ja suklaata, Evelina oli pyytänyt WhatsApp-viestipalvelussa vieraaltaan ennen tuloa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Evelinan kello 13.35 lähettämä viesti oli selkeästi saavuttanut kohteensa. Instagramin tarinoissa jaetusta päivityksestä ei kuitenkaan käy ilmi, keneltä Evelina pyysi rakkauskirjettä, kukkia ja herkkuja.

Evelina on kuitenkin yhdistetty juontaja Roope Salmiseen, mutta kaksikko on ollut väleistään vähäsanainen julkisuudessa.

Laulaja Evelinalle kävi ikävä tapaturma

Evelina avautuu tv:ssä menetyksestään: "Se oli itkuisaa, mutta aika korjaavaa"

Evelina avautuu arjen haasteestaan: "En saa aikaseks mitään"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kiihkeää suutelua ja kähmintää

Seiska on uutisoinut Evelinan ja Roopen olleen jo vuosia salasuhteessa. Helmikuussa kaksikko kähmi silminnäkijöiden mukaan toisiaan täysin estoitta Baltic Princessillä Goom-bileristeilyllä.

– Koirat-bändinsä kanssa esiintynyt Roope oli riehakkaalla tuulella ja viljeli v-sanaa jatkuvasti. Keikan loppupuolella hän yllätti kaikki paikallaolleet pyytämällä Evelina-rakkaansa kanssaan lavalle, Suomenlahdelta selostettiin Seiskalle.

Evelina ja Roope Salminen innostuivat opiskelijoiden Goom-risteilyllä lavalle yhdessä.

– He suutelivat kiihkeästi jo heti yhteisbiisiinsä alussa ja koko loppubiisi olikin pelkkää flirttiä ja kähmimistä. Kenellekään ei varmasti jäänyt epäselväksi, että heidän välillään on kuumaa sutinaa, Itämereltä ihmeteltiin.

Roope Salmisen tuloissa uskomaton romahdus! Tienasi viisi kertaa vähemmän kuin huippuvuotenaan - Evelina päihitti tuloillaan kevyesti