fbq

Roope Salmisesta eronnut Evelina seksikkäänä bäkkärillä – toive tulevaisuudelle

Laulajan viesti kertoo paljon.

Laulaja Evelina eli Eveliina Tammenlaakso, 28, julkaisi paljonkertovan somepäivityksen.

Evelina ilmoitti erostaan näyttelijä-juontaja Roope Salmisen, 34, kanssa jouluaaton aattona. Seiska paljasti kaksikon romanttisen suhteen kesällä 2022. Toimitukseen oli tullut jo vuosia vinkkejä, että Roope vierailisi ahkerasti Evelinan luona.

Tilanteen teki erikoiseksi, että noihin aikoihin Roope oli ainakin julkisuuskuvassaan onnellisesti avoliitossa Helmi-Leena Nummelan, 36, kanssa. Roopesta tuli myös isä, kun pari sai lapsen. Roope ja Evelina itse pitivät koko suhteen ajan matalaa profiilia julkisuudessa.

– Me oltiin tosi hyvä pariskunta ja nyt me palataan yhteen ystävinä. Rakkaus muuttaa muotoaan, mutta säilyy, kaksikko jakoi saman viestin joulun alla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Roope Salminen ja Evelina erosivat – näin salasuhde tuli julki: paljastava peppupaita

Evelina ja Roope on nähty läheisissä tunnelmissa esiintymislavalla risteilyllä.

Pehmeä vuosi toiveena

Nyt Evelina julkaisi kolme kuvaa bäkkäriltä. Otoksissa kaunotar on pukeutunut verkkosukkahousuihin, avonaiseen kauluspaitaan ja minihameeseen. Hän mainitsi kuvatekstissään olleen keikalla edellisenä päivänä Tampereella ja nyt Vaasassa.

– Kiertue best, hän kertoi nauttivansa työstään Instagramissa.

Evelina kiitti vielä tamperelaista H5-yökerhoa ja samalla hänellä oli vieno toive tulevaisuudelle.

– Kiitos H5, oli täydellinen alotus vuodelle. Kippis pehmeimmälle vuodelle ikinä, laulaja toivoi sormet ristissä ja käsistä tehdyn sydämen kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Evelina kertoi pari viikkoa sitten uudesta ystävästään.

– Mulle tulee kissa, Evelina paljasti rakentaen sille pahvilaatikosta linnaa.

Roope Salmisesta eronneen Evelinan ei pitkään tarvinnut olla yksin - ahersi hiki hatussa pörröisen perheenjäsenen vuoksi

Roopella uusi kulta

Lempeää vuotta toivovan Evelinan ex-partneri Roopella on nykyisin jo uusi kumppani. Seiska paljasti hiljattain Roopen ja somevaikuttaja Vivian Nickin, 33, tapailevan romanttisessa mielessä.

– Kaksikko on ”harrastellut” satunnaisesti jo loppukesästä lähtien. Heillä on lapset samassa päiväkodissa, ja myös nämä tulevat hyvin toimeen keskenään, kaksikon lähipiiristä kerrottiin Seiskalle ja lisättiin:

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Roopen ja Vivianin suhde on itse asiassa jo niin pitkällä, että he ovat etsineet yhteistä asuntoa. Kaksikko on miettinyt jo strategian valmiiksi, miten julkistavat suhteensa.

Vivian puolestaan tuli suurelle yleisölle tutuksi radiojuontaja Harri Moision, 51, tyttöystävänä.

Vivian Nickiltä karmaisevia uutisia: "Jouduin täysin yllättäen kiireelliseen leikkaukseen"