fbq
90paivaa_morsiamena_jason_hitch_discovery_7ed7d33896.jpg

Koronaa sairastanut 90 päivää morsiamena -sarjan Jason Hitch, 45, on kuollut – ei ottanut rokotetta

90 päivää morsiamena -sarjan tähti Jason Hitch on kuollut sairastettuaan koronaa, uutisoi TMZ. Hän oli kuollessaan 45-vuotias. 

Jasonin sisko Shannon kertoo TMZ:lle, että Jason kuoli koronaviruksen aiheuttamiin ja mahdollisesti myös muihin komplikaatioihin. Hän nukkui pois tiistai-iltana floridalaisessa sairaalassa läheisten ympäröimänä. Siskon mukaan Jason ei ollut ottanut koronarokotetta, eikä perheen tietojen mukaan hänellä ollut mitään sairauksia. 

Jason nähtiin suositun realitysarjan 2. kaudella vuonna 2014. Tuolloin seurattiin hänen ja brasilialaisen Cássia Tavaresin avioliittoa. Nainen muutti Yhdysvaltoihin ollakseen yhdessä Jasonin kanssa. He erosivat vuonna 2017, ja avioero astui voimaan vuotta myöhemmin. 

Cássia kommentoi ex-miehensä kuolemaa Instagram Tarinat -osiossa. 

– On surullista, kun joku, jonka kanssa vietit osan elämästäsi, lakkaa hengittämästä. Luulen, ettei kukaan osaa valmistautua siihen. En ollut tänään. Kun sain viestejä asiaan liittyen, luulin sen olevan vitsi. Olen järkyttynyt. Osanottoni hänen perheelleen ja ystävilleen. Lepää rauhassa, Jason, hän kirjoitti. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jason työskenteli paikallisessa armeijassa. Hän oli luutnantti. Sisko kertoo hänen veljensä olleen loistava ammatissaan ja johtoroolissaan. 

Seuraa meitä somessa