fbq
SINKKUEL_Ae_M_Ae_Ae_001_1_0e2634599f.jpg

Chris Nothin oli tarkoitus vielä esiintyä Sinkkuelämää-jatkosarjassa – kohtaus poistettiin kohun seurauksena

Mr. Bigin roolia Sinkkuelämää-sarjassa ja sen tribuutissa näytellyt Chris Nothin kohtaus on poistettu And Just Like That… -sarjan viimeisestä jaksosta, kertoo muun muassa The Hollywood Reporter

Syynä kohtauksen poistoon on viimeaikaiset, ilmi tulleet seksuaalirikossyytökset. 

Chris Noth joutui seksuaalirikossyytöksien keskelle – Sinkkuelämää-naisetkin kääntyivät vastaan

Nothin roolihahmo Mr. Big kuoli jo sarjan alussa, mutta tarkoituksena oli, että näyttelijä olisi vilahtanut jakson lopussa omana itsenään. 

Mirandaa sarjassa näyttelevä Cynthia Nixon kommentoi tapausta sen julkitulon jälkeen. Nixon on ohjannut osan sarjan jaksoista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Olemme todella onnekkaita, että nämä muutokset pystyttiin tekemään. Olemme hyvin ylpeitä ohjelmastamme, Nixon totesi Entertainment Tonight -julkaisulle. 

Seksuaalirikossyytökset tulivat julki pian AJLT-sarjan ilmestyttyä. Kaksi nimettömänä pysyttelevää, toisilleen tuntematonta naista olivat lähestyneet The Hollywood Reporter -lehden toimitusta väittäen, että näyttelijä olisi raiskannut heidät.  Noth on kiistänyt asian.

Artikkelin julkaisun jälkeen myös kaksi muuta naista avasi äänensä. Eräs nimettömänä pysyvä väitti The Daily Beastille, että Noth kohdisti häneen seksuaalista väkivaltaa  vuonna 2010. Myös Country-laulaja Lisa Gentile väitti Nothin ahdistelleen häntä seksuaalisesti vuonna 2002. 

Ahdistelusyytösten seurauksena Nothin agentti luopui tehtävästään ja hänen roolinsa Equalizer-sarjassa päättyi. 

Chris Noth menetti maineensa täydellisesti - uhkasi tuhota rakkaansa kasvot

Seuraa meitä somessa