Emmerdale - MTV3

Varo Emmerdalen juonipaljastuksia: Kim paljastaa tilanneensa surmatyön

Viikon Emmerdalen juonipaljastuksissa Kim tunnustaa suunnitelleensa Grahamin murhaa ja paljastaa samalla myös Alin osallisuuden. 

Rhonan järkytykseksi Kim kutsuu Grahamin hautajaisiin vain itsensä. Kim puhuu juovuksissa Andrealle sivu suunsa, ja Andrea alkaa epäillä tämän sekaantuneen Grahamin murhaan. Kim tunnustaakin pojalleen pyytäneensä jotakuta tappamaan Grahamin. Kun Andrea saa tietää asiasta, hän suostuu pitämään salaisuuden vain, jos saa Millien yksinhuoltajuuden. 

Pian tieto leviää, ja Kimiä kuulustellaan Grahamin murhan valmistelusta epäiltynä. Kim tunnustaa poliisille maksaneensa surmatyöstä Alille, ja tämä pidätetään. Al tunnustaa myöhemmin Ellisille, että otti Kimiltä toimeksiannon vastaan, mutta sanoo, ettei pystynyt tekemään tappoa. Marlonkin saa kuulla asiasta, ja nyrkki alkaa viuhua. Hän alkaa painostaa Ellisiä kertomaan Alin tunnustuksesta poliisille, mutta tämä ei halua tehdä sitä.  

Vanessa kuulee syöpänsä levinneen. Charityn käytös saa Chasin epäilemään, ettei kaikki ole kohdallaan, mutta Vanessa haluaa pitää asian vielä salassa muilta.

Naten ampumista tutkivat poliisit eivät epäile Cainia ja Moiraa, mutta poliisit kertovat, että he etsivät kyseistä asetta. Cain haluaa tietää, mistä ase on peräisin ja kovistelee Williä. Tämä tunnustaa saaneensa sen rikollisjengiltä, johon kuului aiemmin. Pian vanha tuttu ilmestyy hänen ovelleen. 


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: ITV23.06.2021 08:00
Katso myös
Varo juonipaljastuksia: Emmerdale-piinaaja jää poliisin haaviin
Varo juonipaljastuksia: Isä ampuu poikaansa Emmerdalessa
Varo juonipaljastuksia: Pitkään kehitteillä ollut Emmerdale-suhde roihahtaa
Varo juonipaljastuksia: Marlon vangitaan Grahamin murhasta
Varo juonipaljastuksia: Emmerdalessa alkaa panttivankidraama
Pedofiiliä esittänyt Emmerdale-tähti sai rajua palautetta – ihmiset nimittelivät törkeästi