Emmerdale - MTV3

Varo Emmerdalen juonipaljastuksia: Graham yllättää Rhonan haudan takaa

Emmerdalen viikon juonipaljastuksissa Kim saa kylmää vettä niskaansa, kun Grahamin viimeinen tahto selviää hänelle. Dan joutuu hengenvaaraan, mutta kuka onkaan syyllinen?

Kylällä vietetään Even, Theon ja Harryn yhteistä kastejuhlaa, jonne saapuu vieraita Skotlannista asti. Päivää varjostaa Chasin ja Paddyn riita luottamuspulasta. Paddy päättää häipyä kotoa. Uskaltauduttuaan puhumaan Chasin kanssa aiheesta kunnolla hän saa anteeksi.

Luke ja Victoria päättävät lopettaa tapailemisen, sillä Victoria ei tunne olevansa valmis suhteeseen. Wendy yrittää keksiä keinon heidän saattamisekseen takaisin yhteen. 

Jamie ja Belle selvittelevät välejään, ja tilanne päättyy kiihkeisiin tunnelmiin autossa. Jamien valheet kuitenkin paljastuvat Andrealle, ja Jamiella riittää seliteltävää joka suuntaan. Jamie päättää valita Andrean ja perheensä. 

Dan saa pahan allergisen reaktion Brendan antimista ja joutuu sairaalaan. Brenda ei kuitenkaan kerro kenellekään omasta osuudestaan tapahtumissa. Dan ei tunne jalkojaan ja joutuu leikkaukseen. Brenda peittelee jälkiään, mutta Mandy saa selville hänen touhunsa. 

Kim saa sätkyn saadessaan tietää Grahamin muuttaneen testamenttiaan viikkoa ennen kuolemaansa. Grahamin omaisuuden perii Rhona. Rhona päättää auttaa Moiraa, joka on rahapulassaan myymässä farmiaan Kimille. Rhona päättää ostaa farmin ja pyörittää sitä yhteistyössä Moiran kanssa. 

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: MTV07.07.2021 08:00
Katso myös
Varo juonipaljastuksia: Vanha Emmerdale-pari palaa yhteen
Varo Emmerdalen juonipaljastuksia: Kim paljastaa tilanneensa surmatyön
Varo juonipaljastuksia: Emmerdale-piinaaja jää poliisin haaviin
Pedofiiliä esittänyt Emmerdale-tähti sai rajua palautetta – ihmiset nimittelivät törkeästi
Syksyn Sävel palaa ruutuun: Mukana Lola Odusoga ja Mikael Konttinen
Renny Harlin avittaa kihlattunsa näyttelijän uraa: Johannalla on tie auki tähtiin
Maria Kallio tekee paluun – Elena Leeve pääosassa