Ensitreffit alttarilla - MTV3

Tässä ovat uudet Ensitreffit alttarilla-osallistujat

Ensitreffit alttarilla-ohjelman kahdeksannella tuotantokaudella tutustutaan kahdeksaan elinikäistä kumppania etsivään ihmiseen eli neljään häitään viettävään pariskuntaan.

Ensi tiistaina ruutuun palaavan sarjan  asiantuntijoina nähdään erityistason seksuaaliterapeutti, pariterapeutti Elina Tanskanen, pastori Kari Kanala ja uutena asiantuntijana ohjelmassa aloittava ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa

Ohjelman MTV:lle tuottaa Endemol Shine Finland.

Ensitreffit alttarilla MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tiistaisin 31.8. alkaen klo 21.00. Ohjelma ovat katsottavissa myös C Moressa.

 

Tällä kaudella ovat mukana:

Venla, 29 vuotta, Turku

Venla työskentelee Turussa opettajana ja toimistotyöntekijänä. Iloisessa ja avoimessa naisessa on kaksi puolta – hän nauttii sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa, mutta kaipaa myös omaa aikaa ja rauhoittumista. Hän harrastaa aktiivisesti dancehall-tanssia ja twerkkausta.

Venla asuu kimppakämpässä kolmen kämppiksen kanssa ja häntä huolettaa, että asumisjärjestelyistä tulee haaste tuoreessa avioliitossa. 

Venla toivoo ymmärtävää ja keskustelevaa parisuhdetta, josta löytyy tukea ja turvaa sekä paljon hauskaa yhteistä tekemistä. Tulevaisuuden haaveissa siintää myös opettajan virka, eikä hän siksi ole vielä varma, minne haluaa asettua asumaan.

Henna, 26 vuotta, Espoo

Aktiiviliikkuja Henna opiskelee Helsingin yliopistossa ympäristötieteiden maisteriksi ja toimii sivutoimisesti personal trainerina. Vapaa-ajallaan hän lenkkeilee, joogaa ja valmistaa itse hopeakoruja. Omatekoinen koru on luvassa huomenlahjaksi tulevalle aviomiehellekin.

Henna asuu kaksiossa kissojensa Leevin ja Sirin kanssa. Luonteeltaan Henna on hyvin rauhallinen ja harkitsevainen, mutta hänestä löytyy myös pieni spontaani häseltäjä.

Onnea Henna löytää arjen pienistä asioista kuten kissan kehräyksestä tai yllättäen nähdystä auringonlaskusta. Hän toivoo parisuhteelta ensisijaisesti kumppania, jonka kanssa voi olla tiimi ja tehdä päätökset yhdessä.

Tuula, 29 vuotta, Turku

Kätilöksi kouluttautunut Tuula toimii sairaanhoitajana digitaalisissa työterveyspalveluissa. Hän on asiakaspalveluhenkinen ja ihmisläheinen. Tuulalle elämän tärkeimpiä asioita ovat ystävät ja läheiset.

Tuula kuvailee itseään nopeatempoiseksi ja innostuvaksi, mutta toisaalta helposti lannistuvaksi. Hän ei kaipaa elämäänsä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, vaan ennemminkin pieniä arkisia iloja.

Kodin laittaminen ja ystävien kutsuminen sinne ovat Tuulalle tärkeitä asioita. Hänen haaveissaan siintävätkin omakotitalo, koirat ja lapset.

Niina, 34 vuotta, Helsinki

Iloinen ja hurmaava Niina työskentelee ravintolapäällikkönä ja opiskelee ammattikorkeakoulussa hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohtoa. Kuplivan iloinen ja suorapuheinen helsinkiläisnainen rakastaa livemusiikkia ja kertoo hurahtaneensa neljä vuotta sitten juoksemiseen.

Ilta- ja viikonloppupainotteinen ravintolatyö on tuonut haasteensa sosiaaliseen elämään, ja Niina pelkääkin, että työaikataulut voivat tuoda parisuhteelle haasteensa.  

Niina toivoo kumppania, jonka kanssa kemiat kohtaisivat. Hän ei usko, että parisuhde voi onnistua, ellei heti alussa kolahda. Pieni kiusoittelu ja pilke silmäkulmassa ovat hänelle parisuhteen suola, ja lisäksi suhteessa täytyy olla vapaus sanoa asioista suoraan.

Miika, 28 vuotta, Helsinki

Rauhallinen ja harkitsevainen Miika toimii autokorjaamolla työnjohtajana, ja autot ovatkin hänelle intohimo. Hänellä on vapaa-ajalla yleensä aina autontuunausprojekti meneillään.

Miika jakaa kaksionsa viisivuotiaan australianpaimenkoira Kylon kanssa. Koira on omistajansa vastakohta, eli hyvinkin vauhdikas kaveri. Kylon kanssa ulkoilu onkin yksi Miikan lempiharrastuksista.

Kumppanissa Miika arvostaa empaattisuutta, heittäytymiskykyä ja pientä pilkettä silmäkulmassa. Hän haaveilee hyvinkin perisuomalaisista asioista: perheestä, omakotitalosta ja punaisesta mökistä, sillä ”pelkkä työ ja raha eivät tuo onnea, vaan ennemminkin läheiset ihmiset ja oma perhe”.

Sami, 30 vuotta, Helsinki

Tätä helsinkiläismiestä ei heti arvaisi veroasiantuntijaksi, ja Sami tykkääkin yllättää ihmisiä ja kumota ennakko-odotuksia. Ulospäinsuuntautunut, huumorintajuinen ja yllytyshullu ovat sanoja, joita tämä lauluja kirjoittava ja urheilua harrastava mies käyttää itsestään. Mukaan voisi lisätä vielä rauhallisen ja herkän.

Onnelliseksi Samin tekevät yksinkertaiset asiat: ystävien seura, keskustelut ja hyvä ruoka ja juoma. Hän haaveilee tällä hetkellä rakkaudentäyteisestä kesästä ja onnistuneesta parisuhteesta. Pidemmällä tähtäimellä toiveissa siintävät myös lapset, mutta Sami ei halua haaveilla liian pitkälle.

– Elämä yllättää, katsotaan mitä tapahtuu, hän toteaa.

Lari, 33 vuotta, Helsinki

Analyytikkona työskentelevässä Larissa on kaksi puolta: ammattimainen ”kauppishymy” sekä hullutteleva seikkailija. Vapaa-ajallaan Lari harrastaa monipuolisesti urheilua kuten avovesiuintia ja punttitreeniä, mutta hän nauttii myös online-videopeleistä ystävien kanssa.  

Larin suurin odotus tulevalle kesälle on yhteinen seikkailu. Hän tykkää omien sanojensa mukaan poistua mukavuusalueeltaan ja kokeilla uusia asioita.

Lari toivoo parisuhdetta, jossa kumpikin voi toteuttaa omia arvojaan ja haluaa myös tukea toisen juttuja. Hän kertoo olevansa valmis laittamaan itsensä likoon ja panostamaan tähän parisuhteeseen täysillä.

Karl, 30 vuotta, Kerava

Keravalainen Karl on rento ja huumorintajuinen mies, vaikka hän itse huomauttaakin, että on hyvin paljon kuulijasta kiinni, millainen huumori on hauskaa. Paineistetussa projektityössä plannerina toimivalle Karlille tärkeintä elämässä ovat ystävät ja läheiset.

Tulevalle kumppanille Karl ei halua asettaa minkäänlaisia odotuksia, sillä vaikka ihmisessä olisi kaikki toivotut ominaisuudet, yksilö on aina enemmän kuin osiensa summa.

Karl toivoo parisuhteen tuovan elämään tulevaisuudennäkymää ja yhteisiä haaveita. Hän haluaa rakentaa kestävän parisuhteen ja yhteisen kodin.

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: MTV327.08.2021 10:30
Katso myös
Ensitreffit alttarilla-ohjelman asiantuntijakolmikko uudistuu