Big Brother Suomi - Nelonen

Rosa Meriläinen ja Sani häädettiin BB-talosta viikonloppuna

Ovi kävi BB-talossa viikonloppuna tiuhaan tahtiin, kun VIP-kaudelta lähetettiin kotiin peräti kaksi kilpailijaa.

Lauantai-illan häätöäänestykseen kanssakilpailijat olivat nimenneet Janne Porkan, Sanna Ukkolan ja Rosa Meriläisen. Lisäksi sinne joutui Markku Pulli, jonka haastavassa nimeämiskisassa täpärän voiton vienyt Sedu Koskinen nimesi tilalleen. Heti suoran lähetyksen alkumetreillä Markku pääsi kuitenkin turvaan yleisöäänillä.

Lopulta lauantain lähetyksestä putosi poliitikko, kirjailija ja yhteiskunta-aktiivi Rosa Meriläinen (kuvassa), joka sai selvästi vähiten yleisöääniä.

– OIkein hyvä fiilis. Kyllä tämä oli ihan sopiva annos tätä koetta, melkein viikon talossa viipynyt Rosa sanoi heti putoamisensa jälkeen.

– Mitä pidempään olisin viipynyt, sitä enemmän olisi tietenkin joutunut harjoittelemaan erilaisia uusia kikkoja maadoittamiseen ja rauhoittamiseen, mutta kyllä minusta ainakin nyt tässä ajassa tuntui ihan helpolta pysyä omana itsenäni, ja löysin omaa rauhaa.

Rosan pudottua vastakkain asettuivat Sanna Ukkola ja Janne Porkka. Janne vei lopulta voiton Pistokoe-tietovisassa, ja sai kaulaansa immuniteettimedaljongin.

Sani putosi täpärästi

Medaljonki osoittautui Jannelle erittäin hyödylliseksi, sillä sunnuntain häätöäänestykseen joutuivat kaikki kilpailijat Jannea lukuunottamatta. Sunnuntai-illan häätöpäätös tehtiin puhtaasti yleisöäänten perusteella, ja kotiin joutui lähtemään Aikakone-yhtyeestä tuttu muusikko, lauluntekijä ja näyttelijä Saija “Sani” Aartela. Eroa toiseksi vähiten ääniä saaneeseen Sedu Koskiseen oli vain 0,2 prosenttia.

– Täytyy sanoa, että todella mielelläni olisin vielä jäänyt. Todennäköisesti siellä alkaa nyt peli jossain vaiheessa, mutta tämä viikko on oltu vaan ja tustustuttu toisiimme. Ainakaan minä en havainnut mitään pelaamista enkä yritystä olla jotain muuta kuin mitä oikeasti on, Sani sanoi putoamisensa jälkeen.

Saija “Sani"  Aartela joutui  jättämään BB-talon sunnuntai-iltana. 

Sanin lähdettyä Sedu ja kolmanneksi vähiten ääniä saanut Nina Mikkonen eivät joutuneetkaan immuniteettikisaan, vaan he saivat salatehtävän. Jos kaksikko saa salakuljketetuksi BB-taloon viisi sitrushedelmää ja pystyy pitämään ne muilta salassa maanantai-iltapäivään asti, talon asukkaille on luvassa muhkea 10 kilon hedelmälajitelma.

Big Brother Suomi -kilpailijat ovat nyt olleet talossa viikon, ja jäljellä on 10 kilpailijaa. Kausi huipentuu finaaliin torstaina 20.5. klo 20.00.  

Kisasta pudonneet Rosa ja Sani ovat vielä Kimmo Vehviläisen vieraina tämän illan Big Brother Suomi -lähetyksessä. Seuraavan kerran asukkaita häädetään jo huomenna tiistaina.

Big Brother Suomi Nelosella joka ilta klo 21.00, paitsi lauantaisin klo 22.05. Ohjelman 24/7-palvelu Ruudussa. 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Jukka Alasaari/Nelonen10.05.2021 02:19
Katso myös
Julkkikset taloon sunnuntaina: Näin uusi BB-kausi etenee
Lue putoajan mietteet: Kelly häädettiin ensimmäisenä BB-talosta
Lue putoajan mietteet: Toni Nieminen häädettiin BB-talosta
Katso uudet kilpailijat: Sara Forsberg järjesti synttärit BB-talon uusille julkkisasukkaille