Putouksen parhaat - MTV3

Putouksen herkkupalat naurattavat kesällä

Rakastetun Putous-viihdeohjelman ikimuistoisimmat ja hulvattomimmat hetket on koottu yhteen kesäkuussa alkavaan Putouksen parhaat -ohjelmaan. 

MTV3-kanavalla sukelletaan kesällä viihdeohjelma Putouksen menneiden kausien tunnelmiin. Juontajat Kari Ketonen (kuvassa vasemmalla) ja Joonas Nordman luotsaavat Putouksen parhaat-ohjelmassa katsojia sketsiviihteen parissa, ja luvassa on niin Marja Tyrnin leipomuksia, Matti Pikkuvanhasen viisasteluja kuin Urmas Viilunkin veroneuvojakin.

6-osaisessa koko perheen viihdesarjassa kerrataan Putous-historian parhaita paloja, kuullaan lähes sata Putous-hokemaa, nähdään unohtumattomia Putous-hetkiä sekä suomalaisten rakastamia hulvattomia sketsihahmoja pois lukien viimeisin tuotantokausi.

– Oli todella nostalgista käydä läpi Putouksen hieno historia. Kymmeneen vuoteen ja läpikäymiimme 12 kauteen mahtuu melkoinen määrä hahmoja ja ajankuvia. Juontajaparikseni valikoitui Kari Ketonen, joka oli viimeinen, jolle soitettiin. Hänelle tämä rupeama ei ollut yhtä miellyttävä ja kiitollinen kuin minulle, Joonas Nordman kertoo.

Sekä Nordman että Ketonen ovat Putous-konkareita. Joonas Nordman on kaksinkertainen Sketsihahmokisan voittaja, hän on toiminut sarjan ohjaajana ja käsikirjoittajana sekä myös Putous Allstarsin juontajana. Kari Ketonen on puolestaan ollut näyttelijänä kahdella Putous-kaudella ja työskennellyt osana ohjelman sisältötiimiä.

Putouksen parhaat-ohjelman jaksot:

1/6: Mie romahan!

Putous-historian arkistot avataan. Ensimmäisessä jaksossa sukelletaan syvään päähän kertaamalla lähes sata hokemaa ja nähdään Antti Holman legendaarinen versio Elastisesta.

2/6: Haittaakse?

Toisessa jaksossa Kari Ketonen saa uuden ilmeen. Matti ja Teppo eivät pärjää Tuttu Juttu Show’ssa, ja Jani-Petterin Kymppitonnissa kisaavat Tero ja Esa Saarinen.

3/6: Soijaa pukkaa!

Muistatko millä legendaarisella punchilla Armi Toivanen hiljensi koomikko Riku Suokkaan? Joonas Nordman ja Kari Ketonen selvittävät välejään studiossa samalla, kun muistelmissa Riku Nieminen näyttää kaikki taitonsa.

4/6: Tilanne on täysin hallinnassa!

Nyt pettää viiksiliima ja näyttelijöiden pokka. Pikahahmojen historiasta kaivetaan esiin muun muassa Soteterttu, Tane Takamies ja gladiaattori Hani Tolme.

5/6: Tää oli kiusallista!

Studiossa keskustellaan, kumpi voitti; Salme Pasi vai Kissi Vähähiilari. Nöpö-Felix esiintyy Valtteri Torikan ja Nelli Matulan kanssa, ja yllätystehtävät luovat jännitettä myös Joonas Nordmanin ja Kari Ketosen välille.

6/6: Ristus mikä reissu!

Viimeisessä jaksossa fiilistellään Putous-voittajien tähtihetkiä ja nähdään Sauli Niinistö Jukka Puotilan sekä Joonas Nordmanin versioimana. Myös Kari Ketosen Putin tekee paluun.

Putouksen parhaat MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin 12.6. klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: MTV314.05.2021 01:00
Katso myös
Jaana Pelkonen juontamaan BumtsiBumia
Sirly Ylläsjärvi aloittaa Kokkisodan uutena soturina
Sikke Sumari joutui astumaan sivuun kesken Kokkisota-kuvausten
Miten ulkomaan maajussien suhteille kävi? Naisten hylkäämällä Stefanolla on yllättäviä uutisia