Puoli seitsemän & Yle Olohuone - Yle TV 1

Kesäkiertue päättyy Lahteen

Puoli seitsemän-ohjelman kesäkiertue päättyy tänään Lahteen. Myöhemmin illalla kaupungissa vierailee myös Yle Olohuone.

Suoraa lähetystä Lahdesta juontavat Mikko Kekäläinen ja Susani Mahadura. Lahdessa tavataan muun muassa maastohiihdon moninkertainen maailmanmestari Aino-Kaisa Saarinen ja näyttelijä-laulaja Mikael Saari, joka on tullut tutuksi mm. Uuden Musiikin Kilpailusta ja Tähdet, tähdet -ohjelmasta. Entä mitä kuuluu 30 vuotta täyttävälle Apulannalle?

Lahdesta kajahtaa myös kuororintamalla. Lahden Gospelkuoro on toiminut jo 25 vuotta ja näkynyt ja ennen kaikkea kuulunut lukuisissa tv-ohjelmissa.

Suora Puoli seitsemän-kesäkiertuelähetys starttaa jo klo 18.15 ja on kestoltaan 45 minuuttia.

Myöhemmin illalla Lahdesta jatkaa Susanna Laineen (kuvassa) juontama musiikillinen viihdeohjelma Yle Olohuone. Kiertueen viimeinen kaupunkipysähdys on Vesijärven rannalla. Mäkihyppytornien siluetti muistuttaa ympäri vuoden siitä, että Lahti on yksi maamme tärkeimmistä talviurheilukeskuksista, mutta se on paljon muutakin.

Lahdesta ja sen lähialueilta on ponnistanut maailmalle muitakin kuin hyppääjiä. Kuten kuvataiteilija Nanna Susi, monialaottelija Mato Valtonen sekä muusikot Jore Marjaranta ja Jimi Tenor. Heidät kaikki Susanna tapaa Yle Olohuoneessa.

Puoli seitsemän-ohjelman kesäkiertue Lahdessa lauantaina 19.6. TV1:ssä ja Yle Areenassa klo 18.15. Yle Olohuoneen Lahden-vierailu nähdään samana iltana TV1:ssä ja Yle Areenassa klo 21.10. Paikan päällä on jo aamusta alkaen myös Yle Radio Suomen Lauantaitalkoot.

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Ilmari Fabritius/Yle Kuvapalvelu19.06.2021 08:00
Katso myös
Puoli seitsemän ja Yle Olohuone lähtevät kesäkiertueelle
Kesäkiertue alkaa tänään Oulusta
Kesäkiertue jatkaa tänään Tampereelle