Emmerdale - MTV3

Emmerdalen juonipaljastukset: Will saa tietää karun totuuden

Viikon Emmerdalen juonipaljastuksissa Willille selviävät Dawnin ja Harrietin kauhistuttavat teot.

Will pelkää vainoharhaisena Malonen kostoa, ja Dawn yrittää rauhoitella häntä. Hermoheikko Will päättää silti hankkia aseen puolustautuakseen Malonelta. Viimein Dawn tunnustaa isälleen tappaneensa Malonen. Myös Harriet tunnustaa osuutensa tapahtumissa ja suhteensa Maloneen. 

Harriet uskoutuu tilanteesta Cainille, mutta ei paljasta perimmäistä totuutta. Cainilla on omat epäilyksensä. Myös Billy alkaa ihmetellä, miksi sekä Dawn että Harriet käyttäytyvät oudosti. Raivostunut Will päättää jättää Harrietin, mutta Dawn rukoilee häntä jäämään. Will suostuu Dawnin ja Lucasin vuoksi. Murtuneesta Harrietista tuntuu, että hänen on erottava kirkon palveluksesta pahojen tekonsa vuoksi. 

Jamie kuule Samin puhuvan hänestä pahaa ja antaa tälle potkut. Dinglet ovat järkyttyneitä, kun Belle on Jamien puolella. Heidän asennettaan ei paranna Bellen päätös muuttaa asumaan Jamien kanssa. Jamie alkaa suunnitella avioeroa Andreasta. Kun Andea palaa maisemiin, hän ei ole käänteestä mielissään. 

Amy tuskailee kadonneita pitsalaatikoita, joiden vuoksi Al uhkaa häntä potkuilla. Amylle selviää, että laatikot vei Matty. Matty on pahoillaan erityisesti, koska tunnustaa olevansa ihastunut Amyyn. Marlon paljastaa Amylle olevansa koko sotkun takana. Sovinnon eleeksi Marlon yrittää järjestää Amylle ja Mattylle romanttiset treffit, mutta ne saavat happaman sävyn, kun Tracy saapuu paikalle. 

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE. Juonipaljastukset käsittävät jaksot 10.–16.9. 


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuva: ITV08.09.2021 12:00
Katso myös
Emmerdale-tähti Lisa Rileyllä merkkipäivä: Kuusi vuotta ilman alkoholia
Emmerdalen juonipaljastukset: Malonelle käy huonosti
Emmerdalen juonipaljastukset: Sarah nuuskii Sharmojen asuntoa
Pedofiiliä esittänyt Emmerdale-tähti sai rajua palautetta – ihmiset nimittelivät törkeästi
Succession palaa lokakuussa
Marjaanan Fallero on Suomalainen menestysresepti 2021
Muodonmuutokset saivat Ellen Jokikunnaksen liikuttumaan
Katso traileri: JVG-elokuvan ensi-ilta siirtyy tammikuulle