BumtsiBum - Nelonen

BumtsiBum palaa tänään ruutuun Jaana Pelkosen johdolla

Nostalginen musiikkiohjelma BumtsiBum tekee jälleen paluun. Nyt Nelosen ohjelmistossa.

Vuosituhannen vaihteen suursuosikki, musiikkiviihdeohjelma BumtsiBum palaa tänään televisioon. Nyt kolmannella kierroksella juontajana on kansanedustaja Jaana Pelkonen ja kanavana Nelonen.

BumtsiBumin jokaisessa jaksossa nähdään neljä artistivierasta, jotka kahtena joukkueena koittavat löytää kapteeniensa johdolla sana- ja musiikkivihjeiden takaa paljastuvat kappaleet. Ohjelman uusina joukkuekapteeneina nähdään Leri Leskinen ja Lenni-Kalle Taipale. Avausjaksossa pianistien rinnalle istahtavat Laura Voutilainen, Leo, Irina ja Robin Packalen.

Avausjaksossa Lenni-Kalle Taipaleen (keskellä) joukkueessa ovat Irina ja Robin Packalen.

Luvassa on laaja skaala upeita esityksiä, sillä arvuuttelun lomassa vieraat pääsevät esittämään myös muita vihjeistä mieleen nousevia lauluja. Biisejä arvuutellaan tuttuun tapaan sanoista, kuvavihjeistä ja bändin soittamista musiikkiarvoituksista.

Ohjelman esityksiä säestää Vain elämää-ohjelmastakin tuttu housebändi johtajanaan rumpali Risto Niinikoski.

BumtsiBumista nähdään tänä syksynä erikoismittainen neljän jakson kausi. Aiemmin mainittujen lisäksi kaudella ovat mukana kilpailemassa Reino Nordin, Arja Koriseva, Maija Vilkkumaa, Ressu Redford, Tommi Läntinen, Hanna Pakarinen, Suvi Teräsniska, Arttu Wiskari, Tuure Kilpeläinen, Erika Vikman, Jukka Poika ja Ellinoora.

 

BumtsiBum Nelosella ja Ruudussa 27.8. alkaen perjantaisin klo 20.00.


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Saku Tiainen/Nelonen27.08.2021 03:00
Katso myös
Jaana Pelkonen juontamaan BumtsiBumia