fbq

BB-voittaja Andte: korkki kiinni 9 kuukautta - tältä hän näyttää nyt

Takavuosien Big Brother -voittaja Andte Gaup-Juuso peukuttaa alkoholin jättämisen puolesta.

Enontekiöllä porotaloutta harjoittava Andte Gaup-Juuso voitti Big Brother -ohjelman vuonna 2014. Voittopottisumma oli tuolloin 100 000 euroa. Andte on kertonut julkisuudessa veroihin huvenneen 30 000 euroa. Jäljelle jääneillä rahoilla Andte pisti keittiön uusiksi ja osti itselleen ja veljelleen uudet moottorikelkat sekä reet.

Andte elää tätä nykyä lapsiperhearkea Raittijärven pienessä kylässä. Hän valotti elämäänsä Arman Pohjantähden alla -ohjelmassa vuonna 2019. Tuolloin hän kertoi tutustuneensa nykyiseen vaimoonsa Tinderin kautta. Pariskunnalla oli tuolloin yksi lapsi.

Nyt Andte hekumoi somessa alkoholin jättämistä. Hän on julkaissut itsestään Instagramiin freesin kuvan, jossa hän näyttää peukkua kameralle. Kuvan ohessa kän kertoo emojeilla pistäneensä korkin kiinni.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Andte julkaisi myös kuukausi sitten Facebookiin kuvan, jonka ohessa hän kertoi alkoholittomuutta kestäneen jo kahdeksan kuukautta.

Andtelle on satanut onnitteluja alkoholin jättämisestä. Kommenteissa kehutaan muun muassa, että hän näyttää päätöksellä hyvää esimerkkiä lapsille. Myös Andten ulkonäkö on kerännyt kehuja.

- Kyllä se naamasta jo näkyy ja pudä huoli, että loppuun asti. Päivä kerrallaan, yksi kommentoija toteaa.

- Silloin olet voittanut viinanpirun kun et enää laske päiviä etkä muista sitä ollenkaan. Onnea jatkoon! eräs kommentoija kirjoittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy