fbq
vilma karjalainen olet mitä syöt

Vilma Karjalaisen upea muutos - video julki

Vilman olemus on nähnyt kokonaisvaltaisen muutoksen puolessa vuodessa.

Tätä nykyä podcast-juontajanakin tunnettu Vilma Karjalainen on nähnyt monia muutoksia kuluneen talven aikana. Vilma nähdään tänä keväänä jatkuvassa Pippa Laukan Olet mitä syöt -sarjassa, johon osallistuttuaan hänen painonsakin alkoi putoamaan.

Vilma esittelee nyt muutostaan Instagramiin lisäämällään videolla. Videon ensimmäisessä klipissä hän poseeraa kameralle meikittömänä, hiukset sotkussa, kahvikuppi kädessä ja yllään musta huppari. Videolla hän näyttää suorastaan murtuneelta.

Videon toisessa osassa tunnelma on täysin toinen; Vilma on laittautunut ykkösiinsä, saanut iholleen päivetystä ja valinnut ylleen kauniin hameen ja t-paidan. Lisäksi hän on laittanut hiuksensa ja meikannut huolellisesti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Videoillakin erottuvaa laihtumista ja laittautumista kenties huomattavampi ero näkyy kuitenkin Vilman olemuksesta; itkuisuuden ja kalpeuden tilalle on tullut säteilevä, hymyilevä nainen.

- Se helpottaa kyllä, Vilma kirjoittaa videonsa yhteyteen.

"Sillä" Vilma viittaa oletettavasti rohkaisevasti mahdollisiin vaikeuksiin, joita hänen seuraajansa käyvät läpi tälläkin hetkellä. Tyypillisesti samankaltaisissa julkaisuissa on ideana se, että sen julkaissut henkilö on itse päässyt yli vaikeista ajoista, ja asettuu näin esimerkiksi sille, että asiat kyllä järjestyvät.

Vilma kertoi hiljattain Seiskalle löytäneensä itsevarmuutensa uudestaan, ja poseerasi rohkeasti myös Nellafiina-vaatemerkkinsä alusvaatekuvissa.

Hän esitteli stringikuvauksienkin tuloksia ylpeänä sosiaalisessa mediassa, ja kertoi niiden haastaneen hänen suhdettaan omaan kehoonkin. Kahden lapsen äitinä hän tahtoo rohkaista muitakin äitejä etsimään itseään uudelleen lasten saamisen jälkeen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Musta tuntuu niin hyvältä että oon löytänyt sisäistä seksikkyyttä uudelleen! Vilma hehkutti julkaisun yhteydessä.