fbq
20240217, Espoo. Emma Gaala 2024. Kuvassa Shirly Karvinen

Shirly Karvinen suuntasi unelmien lomakohteeseen – paikalla yllättävä merkitys: "Nostalgista"

Upea lomakohde liittyy olennaisesti Shirlyn vuonna 2016 nappaamaan Miss Suomi -titteliin.

Mediapersoona Shirly Karvinen lähti jälleen reissuun.

Ahkerasti matkusteleva Shirly lähti jälleen pois Suomesta, ja kaunotar suuntasi tällä kertaa monien unelmien lomakohteeseen.

Shirly paljasti Instagram-tilillään lähteneensä reissuun yhdessä ystävänsä kanssa. Matka oli pitkä ja uuvuttava, sillä kohteeseen ei ole mahdollista lentää suoralla lennolla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Shirlyn matkakohteeksi oli valikoitunut pohjoisella Tyynellämerellä sijaitseva Havaiji, jossa lomailija saa nauttia lähes 30 asteen lämpötiloista.

Aikaero Suomeen on huima, sillä Havaijilla kello on kokonaiset 13 tuntia edellä. Shirly onkin kärsinyt hurjasta jet lagista, ja kaunotar julkaisi muutama päivä sitten aiheeseen liittyvän hupsun videon Instagram-storyssaan. 

Videolla jet lagista kärsivä Shirly oli nukahtanut kesken TikTok-palvelun selaamisen.

Jet lag ei ole ottanut vielä talttuakseen, ja Shirly kertookin Instagram-storyssaan heränneensä jälleen kukonlaulun aikaan.

– Aamujuoksu sateessa tuntu hyvältä. Kello 05 heräsin taas kärppänä, Shirly kertoo naureskellen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Yllättävä merkitys

Visiitti Havaijille ei suinkaan ole ensimmäinen laatuaan Shirlyn elämässä. Shirly valittiin vuoden 2016 Miss Suomeksi, ja Havaiji liittyy olennaisesti kaunottaren missimatkaan.

– Olin viimeks 2016 täällä ja otettiin sillon mulle biksukuvat joilla hain Miss Suomi -kilpailuun. Sen jälkeen on tapahtunu kaikenlaista ja nyt täällä taas heti 8 vuotta myöhemmin. Tiesin jo sillon, et pakko päästä takaisin. Nostalgista, Shirly tunnelmoi tuoreessa julkaisussaan.

Shirly kertookin tehneensä visiitin tutulle rannalle, jossa on käynyt viimeksi kahdeksan vuotta sitten.

– Oli vähän pilvisempi päivä joten ajeltiin vaan monta tuntia ympäri saarta ja ihasteltiin luontoa joka on UPEA. Käytiin piipahtaa yhdellä rannalla jossa kävin viimeks 2016 kun olin täällä, Shirly paljastaa.

Paikkatunnisteeksi julkaisuunsa kaunotar on merkannut Sunset beach park -nimisen rannan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy