fbq

Marco Bjurström harvinaisessa rantakuvassa Peter-rakkaansa kanssa

Nyt on rempseä meininki!

Juontaja ja tanssinopettaja Marco Bjurström poseeraa kultansa Peter Pihlströmin kanssa iloisesti harvinaisessa yhteiskuvassa.

Marco Bjurströmilla vaikuttaa menevän suhderintamalla hyvin. Mies julkaisi kumppaninsa kanssa iloisen kuvan Miamista, Floridasta. Otoksessa kaksikko ilakoi rannalla ilman paitoja.

– Happy New Year, Gott Nytt År, Hyvää Uutta Vuotta dear friends all around the globe, Marco viestittää kuvatekstissään Instagramissa.

Jenkeissä lomaillut Marco kertoo kuitenkin jo palanneensa töiden pariin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Nyt on loma takana ja on hyvä aika palata töihin, Marco kertoo uuden vuoden uusista kuvioistaan.

Marco Bjurströmin päivitys särkee sydämen: muistelee syöpään kuollutta pikkuveljeään

Harvoin julkisuudessa

Marco ja Peter ovat olleet julkisuudessa varsin vähäsanaisia suhteestaan, mutta ovat kertoneet Seiskalle työnteonkin sujuvan sutjakkaasti yhdessä.

– Töiden tekeminen yhdessä on helppoa, koska tunnemme toisemme läpikotaisesti. Meillä on selkeät rajat, milloin kotona puhutaan töistä, Peter on kuvaillut Seiskalle.

Kaksikko on myös reissannut ulkomailla lukuisia kertoja yhdessä. Marco ja Peter näyttäytyivät ensimmäisen kerran yhdessä Linnan juhlissa 2011. Viisi vuotta myöhemmin Marco paljasti pitäneensä yhtä Peterin kanssa jo yli 20 vuotta. He eivät ole kuitenkaan naimisissa ja näyttäytyvät harvoin yhdessä julkisuudessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mikä yhdennäköisyys! Marco Bjurström nuoruuskuvassa isänsä ja isoisänsä kanssa

Marco Bjurström kertoi Puoli seiskassa elämästään: ”Olen osa-aikaeläkeläinen”