fbq

Jestas, mikä muodonmuutos! Emmi Granlund muokkasi ulkonäköään – julkisti isoja uutisia

Emmin ilme poikkeaa aiemmasta, ja siihen on selvä syy. Kuvioissa on uusi rakas sekä harppaus uralla.

Viime kesänä Mikael Granlundista eronnut Emmi Granlund on päivittänyt tyyliään merkittävästi sekä julkistanut jo tovi sitten isoja uutisia.

Emmin ilmeeseen kuuluu nykyään lyhyempi, tumma tukka. Hänen Instagram-tililtään paljastuu myös selvä syy siihen.

Emmiltä on nimittäin ilmestynyt uusi albumi, jonka johdosta myös hänen sometilinsä kuvavirta on muuttunut aiemmasta.

Nyt Emmin tilillä on lukuisia videoita, jotka sisältävät hänen uutta musiikkiaan. Emmin albumi The Eye on ilmestynyt Spotifyhin viime kuussa. Hän käyttää artistinimeä Emmi Iida.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Emmi on kertonut muutama viikko sitten postauksensa yhteydessä, että on kanavoinut levyynsä kuluneiden vuosien aikana koettuja vaikeita tuntemuksia, kuten avioeroa sekä lapsen menettämisen neljä vuotta sitten.

Uudella levyllä on 14. kappaletta. Esimerkiksi aikakauslehti Clash on julkaissut Emmistä jutun tyylikkäiden kuvien kera.

Emmi Granlundin uusi rakas kuittailee somessa – liiskaantunut synttärilahja sai huomiota

Levyn musiikissa on vahvasti läsnä henkisyys, sillä Emmi on tuonut somessaankin ilme, että uskoo universumin erilaisiin värähtelytaajuuksiin ja niiden vaikutuksiin.

Vastikään julkaisemansa päivityksen yhteydessä hän paljastaa harjoitelleensa soittamaan tiibetiläisiä äänimaljoja ja hoitamaan niillä. Emmi sanoo uskovansa äänen voimaan.

-  Tämä inspiroi minua tuottamaan debyyttialbumini THE EYE, jossa on näitä parantavia taajuuksia, jokaisessa kappaleessa on syvempiä viestejä ja lisätaajuuksia chakrojen optimaalisen energiavirran takaamiseksi, Emmi julistaa kuvansa ohessa englanniksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ensimmäisessä kuvassa hän polttaa palo santoa, pyhäksi kutsuttua puuta, jota käytetään kuin suitsuketta. Sen uskotaan esimerkiksi puhdistavan energioita. Kahdessa seuraavassa otoksessa Emmi soittaa äänimaljaa.

Mikael Granlundin ja hierojarakkaan salattu lemmenloma paljastui

Uusi rakas

Emmin elämään on astellut viime vuoden puolella uusi rakas, muusikkokulta Jasper Sommer, joka vaikuttaa Emmin perustaman levy-yhtiön riveissä. Hän on vilahdellut Emmin somejulkaisuissa jo pidempään.