fbq

Emmi Granlund löysi rinnalleen musisoivan komistuksen!

Emmi on viettänyt tuoreen kumppaninsa kanssa aikaa Yhdysvalloissa.

NHL-kiekkoilija Mikael Granlundista kesällä eronnut Emmi Granlund on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden.

Suomeen muuttanut Emmi on keskittynyt kuluvan vuoden aikana oman musiikkiuransa edistämiseen ja naiselta onkin ilmestynyt viime kuukausien aikana uusia kappaleita. Emmi on ollut kuvaamassa biiseihinsä musiikkivideoita muun muassa Yhdysvalloissa.

Viimeisen parin viikon aikana Emmin Instagram-tilille on ilmestynyt videoita myös erään toisen artistin musiikkituotannosta.

Emmi Granlundin harvinainen avautuminen äitiydestä: "Se saa minut kyyneliin joka kerta"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Laulaja Jasper Sommer on julkaissut omaa musiikkia ja ilmeisesti Emmi on saanut kunnian esiintyä miehen kuvaamilla musiikkivideoilla. Jasperin tuoreet kappaleet on julkaistu Emmin perustaman levy-yhtiön nimissä.

Viime viikolla julkaistussa videoklipissa Emmi ja Jasper pitelevät toisiaan hellästi kädestä. Molemmat ovat kuvanneet toisistaan myös suloisia videopätkiä.

Eronneet Mikael ja Emmi Granlund kohtasivat ikävissä tunnelmissa

Tänään julkaistulla somevideolla Emmi ja Jasper ovat puolestaan olleet viettämässä päivää kalifornialaisella viinitilalla.

- Jos käyt ikinä Napa Valleyssa, vieraile tällä viinitilalla (sydänsilmä-emoji). Toscanan linna tuotiin Napa Valleyyn ja koottiin takaisin alkuperäisillä menetelmillä sen rakentamisen jälkeen. Täydellinen arkkitehtuurin ja viinin rakastajille, Jasper kirjoittaa päivityksessään englanniksi.

Emmi Granlund julkaisi uutta musiikkia - tältä hän näyttää tuoreella videollaan

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Englantilaistaustainen Jasper on asustaa lehtihaastattelun mukaan nykyisin Suomessa, mutta miehen Suomi-yhteydestä ei anneta julkaisuissa tarkempaa tietoa.

Mitä ilmeisimmin rakkaus roihuaa kuitenkin varsin voimakkaana, sillä Emmi on kommentoinut Jasperin Instagram-päivityksiä lukuisilla roihuavilla sydän-emojeilla. Jasper on puolestaan vastannut rakkaalleen niin ikään sydämiä viljellen.

Erosta toipuvalta Emmi Granlundilta rohkea avautuminen: "Emme tarvitse miljoonia pankkitileillemme"

Emmin ex-puoliso Mikael on löytänyt Seiskan tietojen mukaan myös uuden kumppanin. Mikael ja hierojana työskentelevä rakas ovat muuttaneet jo saman katon alle Mikaelin San Jósessa sijaitsevaan kotiin.