fbq
Joker: Folie Á Deux -juliste

Tältä näyttää odotettu Jokerin jatko-osa – ensimmäinen traileri julki

Joaguin Phoenixin ja Lady Gagan tähdittämä elokuva saa ensi-iltansa 3. lokakuuta.

Vuoden 2019 Oscar-palkitun Jokerin jatko-osa Joker: Folie À Deux sai ensimmäisen trailerinsa 10. huhtikuuta. Joaquin Phoenix palaa epäonnistuneen koomikon/Jokerin Arthur Fleckin rooliin, ja hänen mielitiettynään, Harley Quinnina nähdään Lady Gaga.

Traileri alkaa tunnetusta Arkhamin mielisairaalasta, jonne Jokeri on lukittuna, kuten ensimmäisen elokuvan lopussa. Arthur tapaa sairaalassa toisen mielenvikaisen potilaan Harley Guinnin. Lyhyen kohtaamisen jälkeen he rakastuvat palavasti toisiinsa ja aikovat paeta pehmustetuista selleistään maailmalle.

Joaquin Phoenix ja Lady Gaga Jokerin jatko-osan kuvauksissa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pako tuo parivaljakon Gothamin kaupunkiin, jossa he tanssivat maanisesti ja pyörivät ympäri kaupunkia.

– Olen mitättömyys. En ole tehnyt mitään elämälleni, kuten sinä, Quinn toteaa Jokerille samalla, kun tekee sormistaan aseen ja on ampuvinaan itseään päähän.

Ensimmäinen elokuva toimi Jokerin alkuperäistarinana, joka esitti hahmon tuskailevana stand up -koomikkona ja osa-aikaisena pellenä. Jatko-osassa Jokeri vie toiminnan kaduille ja esittää kaikenlaisia näytöksiä hullun muusansa kanssa.

Lady Gagasta julkaistiin ensimmäiset kuvat Harley Quinnina jo keväällä 2023, kun Jokerin jatko-osaa kuvattiin New Yorkissa.

Ohjaaja Todd Phillips esitti elokuvan trailerin Cinemacon-tapahtumassa, Yhdysvalloissa. Vaikka vuoden 2019 Jokeria ajateltiin vain yhdeksi elokuvaksi, Phillips paljasti, että hän ja Phoenix olivat keskustelleet jatko-osan tekemisestä.

– Rakastamme Arthurin hahmoa liikaa, mutta emme halunneet pilata ensimmäistä elokuvaa, Phillips sanoi.

– Otimme Gagan mukaan, koska hän on niin maaginen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Joker: Folie À Deux elokuvateattereissa 3. lokakuuta.

Seuraa meitä somessa