fbq
Suuri Seikkailu
Suuret seikkailijat valloittavat Muonion erämaan.

Suuressa seikkailussa ensimmäinen pudotus: ”Näin rankka kisa on nuorempien homma”

Heti ensimmäisessä Suuri seikkailu -jaksossa kotiin joutui lähtemään yksi kilpailijoista

Suuren seikkailun ensimmäisessä jaksossa kapteeneiksi määrättiin Timo Lavikainen ja Hanna Tikander. Kapteenit joutuivat nimeämään ensimmäiset kilpailijat pudotuskaksintaisteluun.

Nimetyiksi päätyivät Lauri Huttunen ja Nina Mikkonen. Lauri kertoi, että oli meinannut itse ehdottaa itseään kaksintaisteluun, mutta hänellä oli silti ristiriitaiset tunnelmat.

– Jos oikeasti ollaan rehellisiä, niin tosi kiva porukka meillä ja on ollut tosi ihana tutustua teihin, ja mua ainakin henkilökohtaisesti harmittaa, jos matka katkeaa siihen, hän pohti tilannetta muille.

Hänet haluttiin kuitenkin laittaa kisaamaan, koska häntä pidettiin yhtenä vahvimmista osallistujista ja hänellä olisi hyvä mahdollisuus voittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Toisten autettavana ollut ja vauhdissa hädin tuskin pysynyt Nina puolestaan kertoi ilmoittaneensa kapteenille heti, että hänet voi lähettää pudotukseen.

– Me ei voida ottaa sitä riskiä, että meidän pitäisi auttaa sinua ja pärjätä joukkuekilpailuissa, Timo Lavikainen perusteli myös valintaa.

Nina Mikkosella suuria vaikeuksia Suuressa seikkailussa – joudutaan taluttamaan tunturiin

Suuri seikkailu

Marja Kihlström oli samaa mieltä.

– Ninalla ehkä ei yleiskunto riitä ihan kaikkiin näihin tehtäviin täällä, ja joissakin tilanteissa on jopa tullut sellainen olo, että toivottavasti Ninalle ei satu mitään, koska meidät on viety aika vaativiin maastoihin jo heti alussa, hän totesi.

Kaksintaistelussa oli tulentekotehtävä. Late ei ollut lainkaan voiton varma, koska hänellä ei ollut juuri kokemusta tuluksien käytöstä. Hän kuitenkin vei voiton tehtävässä ja lähetti Ninan kotimatkalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Näin rankka kisa on nuorempien homma, Nina myönsi.

Laurista tuli voitettuaan oman joukkueensa kapteeni.

– Meillähän alkaa leirissä melkoinen meininki. Uskon, että joukkueeni tulee yllättymään tästä kapteenin auktoriteetista. Kuri tulee olemaan tiukka, hän uhosi.

Suuri seikkailu Nelosella ja Ruudussa lauantaisin.

 

Seuraa meitä somessa