fbq

Seksikäs-Suklaa nostaa esiin vaietun seikan Selviytyjissä: ”Kaunis nainen ja naimisissa oleva mies…”

Tytti Junna ja Viki ”Seksikäs-Suklaa” Konssi puivat Selviytyjät-podcastinsa uusimmassa jaksossa sitä, miksei Rami Hietaniemi valinnut Sonja Aielloa seuralaisekseen viettämään voittamaansa luksusyötä.

Viimeisimmässä Selviytyjät Suomi -jaksossa Sonja Aiello kysyi Rami Hietaniemeltä ja Teemu Roivaiselta, muistavatko nämä lupauksensa ottaa hänet mukaan hotelliyötä viettämään, jos heistä jompikumpi voittaa kyseisen palkinnon. Miehet väittivät, ettei tällaista keskustelua ole edes käyty. Ramin voitettua palkinnon hän valitsikin seuralaisekseen Teemun.

Viki Konssi kertoo podcastissa uskovansa, että miehet ajattelivat perheellisinä miehinä sitä, miltä tilanne näyttäisi ulospäin, jos he menisivät Sonja Aiellon kanssa viettämään hotelliyötä.

– Musta tuntuu, että tässä on ollut se varmaan, että kun Sonja on kaunis nainen ja molemmat on naimisissa myös, että se tulee näyttämään oudolta tv:ssä. Vaikka he ovat vain ystäviä, niin jengi alkaa spekuloimaan, että minkä takia vaikka Roivainen ja Sonja on ollut yötä siellä.

Sonja Aiello haluaa viettämään luksusyötä hotellissa – väittää miehiä valehtelijoiksi

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Sonja on selvittänyt tiensä Selviytyjissä kolmen parhaan joukkoon.

Viki arvelee, että Ramin vaimo ei olisi tykännyt, mikäli tämä olisi valinnut Sonjan.

– Ei se mun mielestä olisi ollut outoa. Telkkaria me tehdään. Mutta mitä muut ajattelee? Se on se juttu.

Hänen mukaansa siitä olisi aiheutunut vain turhaa puhetta. Viki ja Tytti Junna kuitenkin toteavat, että he voisivat esimerkiksi mennä ihan hyvin keskenään viettämään hotelliyötä ystävinä.

– Mä en koe, että se olisi ollut outoa. Mutta ihmisillä on myös erilaisia käsityksiä, ihmiset kokee erilaisia asioita vääriksi tai oudoiksi, Tytti muistuttaa.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin.

Seuraa meitä somessa